Hankinnan kohteena on proteiinivalmisteiden ja valmisruokien dynaaminen hankintajärjestelmä Espoo Catering Oy:n keittiöihin.
Dynaamisen hankintajärjestelmän kautta hankittavia tuotteita ovat ruokien valmistuksessa käytettäviä liha-, kala- ja kasviproteiiniraaka-aineita ja kappalemaisia liha, kala- ja kasvisruokatuotteita. Tuotteet voivat olla hybridituotteita, mitkä sisältävät useampia proteiininlähteitä. Tuotteet voivat olla tuoreita tai pakasteita, kypsiä, raakoja tai puolivalmisteita.
Luokka 1: Liha, lihavalmisteet ja valmisruuat.
Luokkaan 1 sisältyvät tuotteet ovat ruokien valmistuksessa käytettäviä lihaa, lihavalmisteita tai kappalemaisia liha, kala- ja kasvisruokatuotteita.
Luokka 2: Muut proteiinivalmisteet.
Luokkaan 2 sisältyvät tuotteet ovat ruokien valmistuksessa käytettäviä kala- ja kasviproteiiniraaka-aineita ja kappalemaisia kala- ja kasvisruokatuotteita.
Dynaamisen hankintajärjestelmän piiriin kuuluvia keittiöitä (toimituspaikkoja) on noin 180 kappaletta. Keittiöt on lueteltu liitteellä 6. ”Toimipaikat”. Edellä mainituista 9 on tuotantokeittiöitä, joihin hankintaan sekä ruoanvalmistustuotteita että valmisruokia. Keittiöistä noin 170 on palvelukeittiöitä, joihin hankintaan pelkästään valmisruokia ja leikkeleitä. Tilaaja päivittää liitteen 6 mukaista toimipaikkalistausta tarvittaessa dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana, jotta se vastaa kulloinkin ajantasaista tilannetta.
Dynaamisen hankintajärjestelmän kautta tehtävissä hankinnoissa toimitukset ajoittuvat pääasiassa tammi-kesäkuulle ja elo-joulukuulle. Osa keittiöistä, ns. päivystävät kohteet, saattavat olla toiminnassa ympäri vuoden.
Dynaamisen hankintajärjestelmän keston ajaksi suunniteltujen hankintasopimusten ennakoitua kokonaisarvoa 36 400 000 €.
Keittiöiden toimintatapa, lukumäärä, sijainti, ateriamäärät ja tuotteiden käyttömäärät voivat muuttua dynaamisen hankintajärjestelmän aikana., Luokka 1: Liha, lihavalmisteet ja valmisruoat Dynaamisen hankintajärjestelmän luokkaan 1 sisältyvät tuotteet ovat ruokien valmistuksessa käytettäviä lihaa, lihavalmisteita tai kappalemaisia liha, kala- ja kasvisruokatuotteita. Tuotteet voivat olla hybridituotteita, mitkä sisältävät useampia proteiininlähteitä. Tuotteet voivat olla tuoreita tai pakasteita, kypsiä, raakoja tai puolivalmisteita.
Tilaaja hankkii vuosittain lihaa, lihavalmisteita ja valmisruokaa noin 3 miljoonan euron arvosta.
Espoo Catering Oy ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana., Luokka 2: Muut proteiinivalmisteet Dynaamisen hankintajärjestelmän luokkaan 2 sisältyvät tuotteet ovat ruokien valmistuksessa käytettäviä kala- ja kasviproteiiniraaka-aineita ja kappalemaisia kala- ja kasvisruokatuotteita. Tuotteet voivat olla tuoreita tai pakasteita, kypsiä, raakoja tai puolivalmisteita.
Tilaaja hankkii vuosittain:
Pakaste ja/tai tuorekalaa noin 1,2 miljoonan euron arvosta
Kasvisproteiinivalmisteita noin 1,0 miljoonan euron arvosta.
Espoo Catering Oy ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana.,