2024 Kiinteistönhoitopalvelut; Lemmilän lastenkoti

Suomi | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Julkaistu 7 päivää sitten | 17.10.2024 Määräaika: 4 viikkoa kuluttua | 18.11.2024 07:00 Alkuperäinen ilmoitus

2024 Kiinteistönhoitopalvelut; Lemmilän lastenkoti Hankinnan kohteena olevat kiinteistönhoitopalvelut kohdistuvat Lemmilän lastenkodin kiinteistöön.

Kohde sijaitsee Hyvinkäällä Ridasjärven rannalla.

Hankinnan kohteena olevien kiinteistönhoitopalvelujen tarkempi sisältö on kerrottu tarjouspyynnön liitteenä olevassa Palvelukuvauksessa ja muissa tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Palvelusopimus tullaan tekemään yhden tarjoajan kanssa. Sopimuksen on alustavan aikataulun mukaan tarkoitus alkaa 2.1.2025. Sopimus on voimassa 2.1.2028 saakka, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, jos sitä ei ole irtisanottu 3 kuukautta ennen sopimuksen päättymistä.

LUOTTAMUKSELLINEN AINEISTO

Sopimuksen piiriin kuuluvista tehtävistä ja niiden sisällöstä on kerrottu tarkemmin kohdekohtaisessa sähköisessä huoltokirjassa. Huoltokirja sisältää Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan luottamuksellista aineistoa. Tästä syystä tunnukset huoltokirjaan luovutetaan vain yrityksen allekirjoittamaa salassapitositoumusta (tarjouspyynnön liite) vastaan.

Toimittakaa täytetty ja allekirjoitettu salassapitositoumus hankintayksikölle sähköpostitse osoitteeseen kymp.yllapitokilpailutukset@hel.fi ja ilmoittakaa mihin sähköpostiosoitteeseen (vain yksi sähköpostiosoite) haluatte tunnukset sähköiseen huoltokirjaan toimitettavan. Ilmoittamansa sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta vastaa salassapitositoumuksen lähettäjä.

Sähköpostiviestin aihekenttään pyydetään kirjoittamaan ¨Kiinteistönhoitopalvelut KYMP salassapitositoumus¨ ja yrityksen nimi. Salassapitositoumus on allekirjoitettava henkilön/henkilöiden toimesta, jolla/joilla on siihen yrityksen kaupparekisteriotteesta todennettavissa oleva laillinen edustamisoikeus.,

Ilmoitusnumero 2024-015458
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Sopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat kiinteistönhoitopalvelut (70330000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58208 00099 HELSINGIN KAUPUNKI FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma