Suolenhuuhtelujärjestelmät ja anaalitampoonit

Suomi | Keski-Suomen hyvinvointialue
Julkaistu 2 päivää sitten | 21.10.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena ovat tarjouspyyntöasiakirjojen mukaiset suolenhuuhtelujärjestelmät ja anaalitamponit sekä niiden kotijakelu Keski-Suomen hyvinvointialueelle.

Tavoitteena on kilpailutuksen avulla saada turvalliset ja Tilaajan yksiköiden toimintaa tukevat tuotteet huomioiden potilaiden yksilölliset tarpeet, toimitusvarmuus sekä hyvä yhteistyö sopimustoimittajien kanssa koko hankintakauden.

Määräaikainen sopimuskausi on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimuskautta on mahdollista jatkaa määräaikaisen kauden jälkeen kahdella yhden (1) vuoden mittaisella optiolla (1+1).

Tuotteita on mahdollista tilata keskusvarastoihin, tilaaviin yksiköihin ja kotijakelun tulee olla mahdollista kaikille tarjotuille tuotteille. Kotijakelun asiakkaita oli vuonna 2023 arviolta noin 90 asiakasta koko Tilaajan alueella.

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. , Suolenhuuhtelujärjestelmä pieni, ei ohjausyksikköä Suolenhuuhtelujärjestelmä pieni, ei ohjausyksikköä ja niiden kulutustarvikkeet, Suolihuuhtelujärjestelmä, manuaalinen, ohjausyksiköllä Suolihuuhtelujärjestelmä, manuaalinen, ohjausyksiköllä ja niiden kulutustarvikkeet., Suolihuuhtelulaite/- järjestelmä ei- manuaalinen (tarvitsee virtsalähteen) ohjausyksiköllä Suolihuuhtelulaite/- järjestelmä ei- manuaalinen (tarvitsee virtsalähteen) ohjausyksiköllä ja niiden kulutustarvikkeet., Anaalitamponi- silikooninen Anaalitamponi- silikooninen, Anaalitamponi- pehmeästä vaahtomateriaalista Anaalitamponi- pehmeästä vaahtomateriaalista,

Ilmoitusnumero 2024-015639
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Lääketieteelliset laitteet (33100000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI193
Osoitetiedot Keski-Suomen hyvinvointialue
Hoitajantie 1 40620 Jyväskylä FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma