Toimeksiantosuhteisen perhehoidon ja sen tuen ostopalveluhankinta

Suomi | Keski-Suomen hyvinvointialue
Julkaistu 2 päivää sitten | 21.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 6.11.2024 09:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena on toimeksiantosuhteisen perhehoidon ja ja sen tuen ostopalveluhankinta. Perhehoidolla tarkoitetaan perhehoitolain (263/2015) mukaista perhehoitoa, jossa hyvinvointialue tekee toimeksiantosopimuksen perhehoitajan kanssa ja sopimuksen yksityisen palveluntuottajan kanssa perhehoidon antamisesta. Lapsen hoito, kasvatus ja muu ympärivuorokautinen huolenpito järjestetään sijaisperheessä. Palveluntuottaja hankkii sijaisperheet ja hyväksyy perhehoitajaksi henkilön, joka koulutuksensa, kokemuksensa tai henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella on sopiva antamaan perhehoitoa ja täyttää laissa määritellyt vaatimukset. Perhehoidossa on kaksi palvelutasoa: perustason tukipalvelu ja vahvan tuen palvelu.

Palveluntuottaja vastaa sijaisperheiden hankinnasta, ennakkovalmennuksesta, koulutuksesta ja lapsen sijoituksen aikaisista tukipalveluista. Perhehoidon tukipalveluiden tavoitteena on turvata lapsen tarvitsemat kuntoutuspalvelut, perhehoitajien jaksaminen ja osaaminen, sekä sijoituksen turvallisuus ja jatkuvuus.

Palveluntuottajalla tulee tarjota hankinnan kohteen mukaista palveluntuotantoa Keski-Suomen alueella tai Keski-Suomen ympäristömaakuntien alueella: Pirkanmaa, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa.

, A ) Toimeksiantosuhteinen perhehoito ja sen tuki Toimeksiantosuhteisen perhehoidon ja sen tuen palvelu on määritelty tarkemmin liitteessä Palvelunkuvaus., B) Valvotut ja tuetut tapaamiset sekä valvotut vaihdot Valvotut ja tuetut tapaamiset sekä valvotut vaihdot on määritelty tarkemmin liitteessä Palvelunkuvaus.

Osa-aluetta ei ole pakko tarjota.

Keski-Suomessa käytetään tuetuissa ja valvotuissa tapaamisissa sekä valvotussa vaihdossa kilpailutettuja sopimuksia tai palveluntuottajan järjestämiä tapaamispalveluja. Muualle kuin Keski-Suomeen sijoitettujen lasten osalta palveluntuottaja järjestää valvotut tai tuetut tapaamiset asiakassuunnitelmassa määritellysti, myös viikonloppuisin, mikäli palveluntuottaja on näiden palveluiden osalta jättänyt tarjouksen.,

Ilmoitusnumero 2024-015656
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Sosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI193 FI197 FI1C3 FI1D2 FI1D1 FI194 FI1D5 FI1D9 FI
Osoitetiedot Keski-Suomen hyvinvointialue
Hoitajantie 3 40620 Jyväskylä FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma