Apiksabaani-, enfortumabi-vedotiini – ja pleriksaforilääkevalmisteiden hankinta kaudelle 1.2.–31.12.2025

Suomi | Pirkanmaan hyvinvointialue
Julkaistu 4 päivää sitten | 19.10.2024 Määräaika: 4 viikkoa kuluttua | 19.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena ovat Suomessa myyntiluvalliset apiksabaani-, enfortumabi-vedotiini- ja pleriksaforilääkevalmisteet. Tarkempi kuvaus tulee tarjousasiakirjoihin.

Hankintarenkaaseen kuuluvat Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueet. Yhteishankintaa toteuttaa Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueiden puolesta Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaala-apteekki.

Tarjous jätetään sähköisesti Kilpo-kilpailutusportaalissa. Ohje uuden yrityksen rekisteröitymisestä Kilpo-kilpailutusportaaliin löytyy Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaala-apteekin internetsivulta www.sairaala-apteekki.fi/laakehankinta., Apiksabaanilääkevalmisteet Hankinnan kohteena ovat Suomessa myyntiluvalliset apiksabaanilääkevalmisteet. Tarkempi kuvaus tulee tarjousasiakirjoihin., Enfortumabi-vedotiinilääkevalmisteet Hankinnan kohteena ovat Suomessa myyntiluvalliset enfortumabi-vedotiinilääkevalmisteet. Tarkempi kuvaus tulee tarjousasiakirjoihin., Pleriksaforilääkevalmisteet Hankinnan kohteena ovat Suomessa myyntiluvalliset pleriksaforilääkevalmisteet. Tarkempi kuvaus tulee tarjousasiakirjoihin.,

Ilmoitusnumero 2024-015374
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Lääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI197
Osoitetiedot Pirkanmaan hyvinvointialue
33520 Tampere FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma