Mikkelin kaupungin koulukuljetukset

Suomi | Mikkelin kaupunki
Julkaistu 4 päivää sitten | 19.10.2024 Määräaika: 4 viikkoa kuluttua | 17.11.2024 21:59 Alkuperäinen ilmoitus

Tarjouskilpailu koskee tarjouspyynnössä mainittujen kohteiden koululaiskuljetusten hoitamista joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla sopimuskaudella kohteiden 6 ja 7 osalta 1.1.2025 – 31.12.2026.

Tarjouspyyntöhetkellä ei ole vielä tiedossa kaikkien lukuvuosien alkamis- tai päättymispäiviä.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen ja joilla on kohteeseen sopivaa kalustoa. Tilausliikenteen ostoliikenteellä tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla harjoitettavaa henkilöliikennettä, joka on säännöllistä, jonka hoitaminen perustuu Mikkelin kaupungin kanssa tehtyyn palveluiden ostamista koskevaan sopimukseen.

Mikkelin kaupunki pidättää itsellään oikeuden tehdä mahdollisia reittimuutoksia ja yhdistellä eri kohteiden kuljetuksia keskenään mm. oppilastilanteen, lukujärjestysten tai kouluverkkomuutosten niin edellyttäessä ennen sopimusta ja myös sopimusaikana.

Kohdekohtaiset reitit, kilometrit ja matkustajamääräarviot on selvitetty tarjouspyynnön liitteissä. Liikennöitsijän on otettava tarjousta tehdessään huomioon, että tiedot ovat suuntaa antavia ja niiden tarkoituksena on helpottaa tarjouksen jättämistä.
, KOHDE 6: Keskustan alueen koulut – Anttola Kohde tulee tarjota kilometrihintana, euroa / kilometri (alv 0 %).
Kohteessa ei käyttövoimavaatimusta. Laadun lisäpisteet vähimmäisvaatimuksen ylittävältä osin.

Anttolantien suunnan koulukuljetuksia keskustan alueen kouluihin mm. Saimaanportin yhtenäiskouluun, Kattilansillan päiväkotiin, Kalevankankaan kouluun ja sairaalaopetukseen. Oppilaiden ensisijainen kuljetusmuoto on aina joukkoliikenne. Ko. kohteen kuljetusoppilaita kuljetetaan syöttökuljetuksina linja-autovuoroille ja taksikuljetuksina suoraan kouluun tai päiväkotiin.

Taksikuljetusta tarvitsevien oppilaiden määrä on yhteensä noin 40 oppilasta, mutta suurin osa oppilasmäärästä käyttää osittain myös joukkoliikennevuoroja. Reitin kuljetussuunnat on merkitty karttaan sinisellä viivalla. Koulu alkaa klo 8/ klo 9 / klo 10 ja päättyy klo 12 / klo 13 / klo 14/ klo 15. Lähtöjä arvioidaan olevan aamuisin 1–3/auto ja iltapäivisin 1–4/auto. Oppilasmäärältään suurempi kuljetustarve painottuu enemmän aamuihin. Kohteen arvioidut laskutuskilometrit ovat noin 900 km/viikko.

Kohde on alustavasti suunniteltu ajettavaksi 2 tai 3 autolla.

Tilaajalla on oikeus yhdistellä ja siirtää kuljetusoppilaita eri kuljetusalueelta toiselle, silloin kun se katsotaan kokonaisuuden kannalta tarkoituksenmukaiseksi.

Ajoneuvon kapasiteettivaatimus ja arvio automäärästä.
Yhteensä: 3 autoa
- auto 1, jossa vähintään 12 oppilaspaikkaa
- auto 2, jossa vähintään 12 oppilaspaikkaa
- auto 3, jossa paikkoja vähintään 4–6 oppilaalle

Vertailukriteerit ja painoarvot:
Hinta ja vähimmäislaatuvaatimukset painoarvo 70

Lisälaatu:
Laatupisteet kun ajoneuvon hiilidioksidipäästöt enintään 50 g/km +15 pistettä / auto [pisteet enintään kahdesta (2) autosta], KOHDE 7: Keskusta-alueen koulut, Ristiina Kohde tulee tarjota kilometrihintana, euroa / kilometri / kalustoluokka (alv 0 %).

Kohteesta yli 20 % (vähintään 1 kpl autoa) tulee tarjota puhtailla ajoneuvoilla (päästöt enintään 50 g/km). Laadun lisäpisteet minimivaatimuksen ylittävältä osin.

Keskustan koulujen kuljetusoppilaat Ristiinantien suunnasta ja Ristiinasta.

Ajoajat: Ma-pe klo 06:45- 16:30

Kuljetukset pitävät sisällään koulukuljetuksia keskustan alueen kouluihin, tapaturmakuljetuksia, päiväkotien esikoulukuljetuksia, Valteri-koulu Mikaelin kuljetuksia ja sairaalaopetuksen kuljetuksia.
Kohteen tiedot ovat suuntaa antavia, eivätkä tilaajaa sitovia vähimmäismääriä. Kohdekohtaiset reittitiedot täsmentyvät sopimuskauden alkaessa ja lukuvuosittain yhteistyössä liikennöitsijän kanssa tehdyn ja tilaajan hyväksymän reitityksen mukaisesti. Reitit voivat muuttua kesken lukuvuoden mm. lukujärjestyksen, oppilastilanteen, joukkoliikenne reittien ja kouluverkossa tapahtuvien muutosten seurauksena.

Tilaajalla on oikeus siirtää kuljetusoppilaita reititysalueelta toiselle, silloin kun se katsotaan kokonaisuuden kannalta tarkoituksenmukaiseksi.

Päivittäinen kohteen kuljetusmuutosten käsittely ja yhdistelytoiminta kuuluu tarjoajalle. Tarjoajalla tulee olla valmiudet hoitaa kuljetusten tilaustoimintaa puhelinliikenteenä koko ajopäivän ajan. Tilaaja toimii yhteistyössä tarjoajan kanssa reittien suunnittelussa ja yhdistelyssä. Tilaaja valvoo kuljetusten taloudellisuutta.

Kohteen arvioidut laskutuskilometrit ovat noin 750 km/viikko
Lähtöjen määrä/päivä: n. 8–12 kpl.
Kuljetukset painottuvat aamuisin klo 7:00–9:00 välille ja iltapäivisin klo 13:00–15:00 välille.

Ajoneuvon kapasiteettivaatimus ja arvio automäärästä.
Yhteensä: 3 autoa
Lisäksi liikennöitsijä sitoutuu kuljetustarpeen muuttuessa järjestämään tarvittaessa yhden (1) lisäauton. Lisäautossa tulee olla vähintään 4 asiakasistuinpaikkaa.

Kalustoluokka 2, x kpl, vähintään 4 asiakasistuinpaikkaa
Kalustoluokka 1, x kpl, vähintään 6 asiakasistuinpaikkaa

Vertailukriteerit ja painoarvot:
Hinta ja vähimmäislaatuvaatimukset painoarvo 80

Lisälaatu:
Laatupisteet kun ajoneuvon hiilidioksidipäästöt enintään 50g/km +10 pistettä / auto [pisteet enintään kahdesta (2) autosta],

Ilmoitusnumero 2024-015599
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI
Osoitetiedot Mikkelin kaupunki
PL 33 50101 Mikkeli FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma