Nostolava-auton hankinta Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle

Suomi | Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Julkaistu 5 päivää sitten | 18.10.2024 Määräaika: 4 viikkoa kuluttua | 19.11.2024 14:00 Alkuperäinen ilmoitus

Nostolava-auton hankinta Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle Vantaan ja Keravan hyvinvointialue (jäljempänä ”hankintayksikkö” ja ”tilaaja”) järjestää nostolava-auton hankintaa koskevan tarjouskilpailun Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisin ehdoin.

Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Ajoneuvolta vaadittavat vähimmäisvaatimukset on kuvattu tämän tarjouspyynnön liitteessä 3. Tarjoaja lataa tarjoukseen nostolava-auton luonnospiirrokset ja rakenneselvitykset, joiden tulee vastata tarjouspyynnöllä asetettuja vähimmäisvaatimuksia.

Hankintayksikkö valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Hankinta toteutetaan siten, että alustan, korityön ja optiovarustuksen toimituksesta vastaa tilaajaan nähden yksi kokonaisvastuullinen toimittaja.

Tilaaja varaa oikeuden päättää optiovarusteiden hankinnoista tarjousten jättämisen jälkeen. Tarjottujen optiovarusteiden hinnat vertaillaan. Tilaaja päättää mitä optiovarusteita se tulee ajoneuvoon hankkimaan. Mikäli optio tilataan ajoneuvoon, se tilataan yleensä ajoneuvon tilauksen yhteydessä.,

Ilmoitusnumero 2024-015476
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Hälytyspalveluajoneuvot (34144200), Tikasautot (34144211)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
PL 1000 01301 Vantaa FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma