Elintarvikkeiden ja non-food -tuotteiden hankinta

Suomi | Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy
Julkaistu 5 päivää sitten | 18.10.2024 Määräaika: 1 kuukausi kuluttua | 28.11.2024 14:00 Alkuperäinen ilmoitus

Elintarvikkeiden ja non-food -tuotteiden hankinta Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi pyytää tarjouksia elintarvikkeista ja non food -tuotteista sopimuskaudelle 1.3.2025-29.2.2028. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen hankintaa voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla optiokaudella. Koska kyseessä on julkinen hankinta, kilpailutetaan hankinta kuitenkin uudelleen viimeistään 4-5 vuoden välein.

Hankintaan sisältyvät elintarvikkeet ja non food -tuotteet toimitettuina tässä tarjouspyynnössä kuvatulla tavalla Servin Sastamalassa ja Punkalaitumella sijaitseviin ruokapalvelukohteisiin (n. 20 kpl). Hankintaan sisältyviä tuoteryhmiä ovat maitotaloustuotteet ja vastaavat kasvipohjaiset tuotteet, liha ja lihavalmisteet, kala ja kalavalmisteet, kasviproteiinivalmisteet, valmisruoka, teolliset tuotteet, ei-tuoreet leipomotuotteet, juomat ja non-food -tuotteet (kuten kertakäyttöastiat ja kattaustarvikkeet) sekä Hopunkallion tuotantokeittiötä ja Sylvään koulun keittiötä lukuun ottamatta myös perunat, kasvikset, juurekset ja hedelmät. Tähän hankintaan eivät sisälly tuoreleipomotuotteet, eivätkä Hopunkallion tuotantokeittiölle ja Sylvään koulun keittiölle toimitettavat perunat ja hevi-tuotteet (kasvikset, juurekset ja hedelmät), jotka kilpailutetaan erikseen.

Hankinta on kuvattu tarkemmin myöhemmin tässä tarjouspyynnössä sekä sen liitteissä.
Tässä tarjouspyynnössä esitetyt tuotekohtaiset ostomäärät on ilmoitettu tarjouksen tekemisen tueksi ja ne ovat sitoumuksettomia arvioita. Tarjouspyynnössä on kuvattu Tilaajan tämänhetkiset toimituskohteet, mutta toimituskohteet tai niiden määrä voi muuttua sopimuskauden aikana.,

Ilmoitusnumero 2024-015482
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Elintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI197
Osoitetiedot Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy
Hoitokatu 6 A 38200 Sastamala FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma