Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen

Suomi | Päijät-Hämeen hyvinvointialue
Julkaistu 9 tuntia sitten | 18.10.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Päijät-Hämeen hyvinvointialue on pyytänyt tarjouksia tarjouspyynnön HA/1088/2024 ja sen liitteiden mukaisesti psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoimasta. Sopimuskausi on 48 kuukautta. Kyseessä on puitejärjestely, jossa hankinta on jaettu kuuteen (6) osa-alueeseen.

Puitejärjestelyn osa-alueet ovat:
Osa-alue 1, Lähilääkäripalvelut - Lastenpsykiatria
Osa-alue 2, Lähilääkäripalvelut - Nuorisopsykiatria
Osa-alue 3, Lähilääkäripalvelut - Psykiatria
Osa-alue 4, Etälääkäripalvelut - Lastenpsykiatria
Osa-alue 5, Etälääkäripalvelut - Nuorisopsykiatria
Osa-alue 6, Etälääkäripalvelut - Psykiatria

Kilpailutuksen perusteella puitesopimuskumppaneiksi valittiin osa-alueittain kaikki tarjouksen jättäneet soveltuvuus- ja kelpoisuusehdot täyttävät Tarjoajat tarjousten ollessa tarjouspyynnön mukaiset.

Hankittava palvelu täydentää hyvinvointialueen itse tuottamaa Terveydenhuoltolain 27§ määrittelemää mielenterveyden hoitoa ja 28 § mukaista päihde- ja riippuvuushoitoa sekä tukee 52 § ja 53 § mukaisten hoitoon pääsyn aikarajojen toteutumista. Sisällöltään palvelu on erikoislääkärin tehtäviä psykiatrian, lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoisaloilla.

, Osa-alue 1, Lähilääkäripalvelut - Lastenpsykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen lähilääkäripalveluille., Osa-alue 2, Lähilääkäripalvelut - Nuorisopsykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen lähilääkäripalveluille., Osa-alue 3, Lähilääkäripalvelut - Psykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen lähilääkäripalveluille., Osa-alue 4, Etälääkäripalvelut - Lastenpsykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen etälääkäripalveluista., Osa-alue 5, Etälääkäripalvelut - Nuorisopsykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen etälääkäripalveluista., Osa-alue 6, Etälääkäripalvelut - Psykiatria Psykiatrian erikoisalojen erikoislääkärityövoiman vuokraaminen etälääkäripalveluista.,

Ilmoitusnumero 2024-015483
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Erikoislääkäripalvelut (85121200)
Ilmoitustyyppi Ilmoitus tehdystä sopimuksesta
Aluekoodi FI1C3
Osoitetiedot Päijät-Hämeen hyvinvointialue
Keskussairaalankatu 7 15850 Lahti FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma