Kannelmäen peruskoulu, korvaava uudisrakennus, kokonaisurakka

Suomi | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Julkaistu 6 päivää sitten | 18.10.2024 Määräaika: 1 kuukausi kuluttua | 5.12.2024 11:00 Alkuperäinen ilmoitus

Kannelmäen peruskoulu, korvaava uudisrakennus, kokonaisurakka Hankinnan kohteena on Kannelmäen peruskoulun uudisrakentaminen. Kohde toteutetaan kiinteähintaisena kokonaisurakkana, jossa työhön valittu urakoitsija toimii YSE 1998 -ehtojen ja lainsäädännön tarkoittamana pääurakoitsijan asemassa toimivana päätoteuttajana.

Rakennuksen laajuudeksi on suunniteltu yli 7600 bruttoneliömetriä urakkaohjelmassa tarkemmin määritellyn mukaisena. Kohde sijaitsee Helsingin Etelä-Kaarelassa katuosoitteessa Runonlaulajantie 40, 00840 Helsinki.

Rakennuspaikan tonttia koskeva asemakaavan muutos ja kohteen rakennuslupa ovat lainvoimaisia.

Kohteen rakentaminen on tarkoitus aloittaa alkuvuonna 2025 . Rakentamisen tulee valmistua viimeistään toukokuussa 2027, jolloin urakkakohde on luovutettu tilaajalle tämän hyväksymänä. Rakennukseen tulee sijoittumaan peruskoulun vuosiluokkien 5 - 9 opetus yhteensä noin 750 oppilaalle.

Rakennuskohteeseen erillishankintoina tulee kierrätettäviä kiintokalusteita. Ne ja taidehankinta on määritelty tarjouspyynnön liitteenä olevassa urakkaohjelmassa.

Hankinnan kohde sitä koskevine vaatimuksineen ja hankkeen toteutusaikataulu on yksityiskohtaisesti kuvattu liiteasiakirjoissa, jotka ovat julkaistuna tässä tarjouspyynnössä jäljempänä mainitussa verkkotallennuspaikassa.

Helsingin kaupungin tavoitteena on "Päästötön työmaa green deal" -sopimuksen mukaisesti vähentää urakkatyömailla syntyviä päästöjä. Ympäristövaatimuksia on tarkemmin käsitelty tämän tarjouspyynnön liiteasiakirjoissa.,

Ilmoitusnumero 2024-015530
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Rakennustyöt (45000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58208 00099 HELSINGIN KAUPUNKI FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma