Tuoretuotteet

Suomi | Lappeenrannan kaupunki, hankintapalvelut
Julkaistu 9 tuntia sitten | 18.10.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Sopimuksen kohteena ovat tuoretuotteet, mm. pestyt ja kuoritut perunat, juurekset, vihannekset (myös suikaloidut ja pilkotut) ja hedelmät toimitettuna TOP Finnterms 2001-ehdon mukaisesti Tilaajien toimituskohteisiin.

Hankinta on jaettu osa-alueisiin seuraavasti:
Osa-alue 1 Pestyt, kuoritut ja pilkotut tuoreet perunat
Osa-alue 2 Juurekset, vihannekset ja hedelmät

Osa-alueen 1 osalta Toimittaja on ilmoittanut, että minne toimitusalueille pystyy toimittamaan. Osa-alueen 2 tuotteet tulee toimittaa kaikkiin Tilaajien toimitusalueille/toimituskohteisiin.

Tuotteille on annettu hinnat alv 0% toimitettuna TOP Finnterms 2001-ehdon mukaisesti Tilaajien toimituskohteisiin. Alle 75 € tilauksille Toimittaja sai ilmoittaa mahdollisen pientoimitusmaksun.

Sopimuskausi alkoi 1.10.2024 ja kestää 30.9.2025 asti. Hankintayksikkö varaa mahdollisuuden jatkaa sopimusta kolmella yhden vuoden mittaisella optiokaudella (1+1+1). Hankintayksikkö ilmoittaa mahdollisesta optioiden käytöstä erillisellä päätöksellä ennen sopimuskauden päättymistä., Pestyt, kuoritut ja pilkotut tuoreet perunat Sopimuksen kohteena ovat pestyt, kuoritut ja pilkotut tuoreet perunat (ei esikypsennetyt), jotka on pakattu ilmatiiviiseen tyhjiöpakkaukseen tai vastaavaan.

Toimittaja toimittaa perunat TOP Finnterms 2001 -ehdon mukaisesti merkitsemiinsä Tilaajien toimitusalueille/ toimituskohteisiin. Alle 75 € toimituksille Toimittaja sai ilmoittaa mahdollisen pientoimitusmaksun.
., Juurekset, vihannekset ja hedelmät Sopimuksen kohteena ovat juurekset kuten porkkana, lanttu ja punajuuri eri tavoin käsiteltynä mm. kuorittuna, raastettuna, viipaleena, kuutiona, suikaleena ja palana ja vihannekset kuten esimerkiksi tomaatti, kurkku, kesäkurpitsa, jäävuorisalaatti, salaattisekoitus, paprika ja hedelmät kuten banaani, omenat ja sitrushedelmät.

Toimittaja toimittaa juurekset, vihannekset ja hedelmät TOP Finnterms 2001 -ehdon mukaisesti kaikkiin Tilaajien toimitusalueille/toimituskohteisiin. Alle 75 € toimituksille Toimittaja sai ilmoittaa mahdollisen pientoimitusmaksun.,

Ilmoitusnumero 2024-015531
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Elintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000), Hedelmät, vihannekset ja vastaavat tuotteet (15300000)
Ilmoitustyyppi Ilmoitus tehdystä sopimuksesta
Aluekoodi FI1C5
Osoitetiedot Lappeenrannan kaupunki, hankintapalvelut
PL 11 53101 Lappeenranta FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma