Toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalvelujen hankinta

Suomi | Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Julkaistu 7 päivää sitten | 17.10.2024 Määräaika: 3 viikkoa kuluttua | 15.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalvelujen hankinta Tällä tarjouspyynnöllä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue (jäljempänä Tilaaja) pyytää tarjousta toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalveluista ja niihin liittyvistä siirtokuljetuksista. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hautauspalvelujen hankinta.

Palvelu sisältää toimeentulotukeen oikeutetun vantaalaisten ja keravalaisten hautauksen ja kuljetuksen pääkaupunkiseudulla maanantaista lauantaihin ja pienen kukkalaitteen arkulle sekä toimeentulotukiasiakkaan omaisen palvelun hautaustoimistossa hautauksen järjestelyjen sopimista varten sekä tarvittavan yhteistyön seurakuntayhtymän tai vastaavan kanssa hautauksesta.

Tarvittaessa Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tilaa palveluntuottajalta kantaja- ja apumiespalvelut palveluntuottajan esityksestä. Palvelu alkaa vainajan luovutuksesta laitoksesta, sairaalasta, terveyskeskuksesta tai oikeuslääketieteen laitoksesta ja päättyy hautaukseen.

Hautaustoimistolta edellytämme kattavaa palvelua; hautaustoimisto hoitaa vainajan kuljetukseen ja hautaukseen liittyvät käytännön järjestelyt, sopii seurakunnan kanssa kulloinkin tarvittavat välttämättömät toimenpiteet ja suorittaa näistä aiheutuvat kustannukset seurakunnalle sen esittämän laskun mukaisina.

Hautaustoimiston tulee sijaita pääkaupunkiseudulla (Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava). Tilojen tulee olla esteettömät. Hautaustoimistossa omainen saa halutessaan hautauspalveluihin liittyvää asiakaspalvelua sekä neuvontaa käytännön järjestelyissä. Aukioloajat ajoittuvat ainakin ma - pe klo 9–16 välille.

Kuljetukseen käytetään vain tähän palveluun varattua ajoneuvoa tai ajoneuvoa, jota käytetään myös muissa hautaustoimen kuljetuksissa. Kuljetusauto tulee olla varustettu vainajan siirtoon tarvittavalla välineistöllä.,

Ilmoitusnumero 2024-015451
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Hautaustoimistopalvelut (98371200), Hautauspalvelut ja vastaavat palvelut (98370000), Hautauspalvelut (98371000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
PL 1000 01301 Vantaa FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma