Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vaihtomattopalvelut

Suomi | Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 14.10.2024 Määräaika: 3 viikkoa kuluttua | 15.11.2024 09:00 Alkuperäinen ilmoitus

Varsinais-Suomen hyvinvointialue pyytää tarjouksia vaihtomattopalveluista ajalle 1.2.2025 (tavoite) - 31.1.2027. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Hankinta on jaettu neljään (4) osa-alueeseen:

Alue 1: Turku
Alue 2: Vakka-Suomi (Uusikaupunki, Laitila, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi, Naantali, Nousiainen, Masku, Mynämäki, Raisio, Rusko)
Alue 3: Loimaan ja Salon seutu (Loimaa, Pöytyä, Aura, Oripää, Lieto, Marttila, Koski tl, Salo, Somero)
Alue 4: Itäinen Turun seutu ja saaristo (Kaarina, Paimio, Sauvo, Kemiönsaari, Parainen)

Tarjouksen voi antaa yhdestä tai useammasta osa-alueesta, mutta osa-alueen sisällä on tarjottava jokaiseen kysyttyyn kohteeseen. Kaikkiin osa-alueisiin valitaan yksi palveluntuottaja.

Vaihtomattojen vuokrahinta sisältää mattojen pesemisen, vaihtamisen ja kuljettamisen. Vaihtomattojen vaihtovälit sovitaan toimipisteiden kanssa.

Tarjouspyynnöllä ilmoitetut määrät ovat arvioituja hankintamääriä. Tilaaja ei sitoudu määriin, vaan ne voivat vaihdella. Tilaaja varaa itselleen mahdollisuuden hankintalain 136 §:n 2 momentin 1 kohdan mukaisesti hankintasopimuksen kohteen laajentamiseen ja/tai supistamiseen, mikäli sopimuskaudella Tilaajan toiminnassa tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät sopimuskokonaisuuden muutoksia (esim. joitakin kohteita jää pois käytöstä pysyvästi tai tilapäisesti ja/tai joitakin tulee lisää). Mahdollinen uusi toimipiste lisätään siihen osa-alueeseen, joka on maantieteellisesti lähinnä., Alue 1 (Turku) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla., Alue 2 (Vakka-Suomi) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla., Alue 3 (Loimaan ja Salon seutu) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla., Alue 4 (Itäinen Turun seutu ja saaristo) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla.,

Ilmoitusnumero 2024-015311
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Puhdistus- ja puhtaanapitopalvelut (90900000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C1
Osoitetiedot Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Kiinamyllynkatu 4-8 20520 Turku FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma