Koskelan ala-aste ja päiväkoti, perusparannus ja laajennus, projektinjohtourakka

Suomi | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 14.10.2024 Määräaika: 3 viikkoa kuluttua | 15.11.2024 11:00 Alkuperäinen ilmoitus

Koskelan ala-aste ja päiväkoti, perusparannus ja laajennus, projektinjohtourakka Hankinnan kohteena on projektinjohtourakkana toteuttava Koskelan vanhan ala-asteen ja päiväkodin perusparannus, sekä uudis-laajennusosan rakentaminen nykyisten kiinteistöjen välille. Rakennukset omistaa Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala ja käyttäjänä on kasvatuksen ja koulutuksen toimiala.

Hankkeessa peruskorjataan tontilla sijaitseva koulurakennus ja päiväkoti opetuksen nykyvaatimusten mukaisesti, uusitaan talotekniset järjestelmät, parannetaan energiatehokkuutta, korjataan vaurioituneet julkisivut, ikkunat ja vesikatto, sekä korjataan kosteusvaurioituneet rakenteet. Rakennusten välille rakennettava uudis-laajennusosa yhdistää ja laajentaa nykyisten rakennusten toimintoja, sekä tulee palvelemaan jatkossa myös kiinteistöjen ulkopuolisia käyttäjiä. Perusparannettavan osuuden laajuus on noin 2800 brm2 ja laajennusosan koko on noin 2900 brm2.

Hankintaa koskevat soveltuvuusvaatimukset on kuvattu ESPD:ssä. Hankinnan tarkempi sisältö sekä vertailuperusteet on kuvattu hankintailmoituksen liitteenä olevissa alustavissa tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Liiteasiakirjat löytyvät julkaisun Tarjouspalvelu-sivuilta kohdassa "Liitteet ja linkit" ilmoitetusta linkistä.

Hankintamenettelynä käytetään kilpailullista neuvottelumenettelyä ja kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena on paras hinta-laatusuhde.

Tilaaja varautuu karsimaan ehdokkaiden määrää tekniseen suorituskyvyn vähimmäisvaatimuksien ylittäviin ominaisuuksiin perustuvilla valintaperusteilla, jotka on esitetty liitteessä 0.1 Vastuuhenkilöt ja referenssit.,

Ilmoitusnumero 2024-015342
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Rakennustyöt (45000000), Opetus- tai tutkimuslaitosten rakentamistyöt (45214000), Alemman perusasteen koulujen rakennustyöt (45214210), Päiväkotien rakennustyöt (45215221)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58208 00099 HELSINGIN KAUPUNKI FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma