Tulkkauspalvelut 2025 – 2026 (optio 2027, 2028)

Suomi | Lohjan kaupunki
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 13.10.2024 Määräaika: 3 viikkoa kuluttua | 18.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena ovat tulkkauspalvelut maahanmuuttajille, jotka ovat Lohjan kaupungin eri tulosalueiden asiakkaita sekä Lohjan-Karkkilan työllisyysalueen asiakkaille.

Tarkoituksena on hankkia hyvät ja sujuvasti toimivat tulkkauspalvelut yleisimmin käytetyistä vieraista kielistä suomen kieleen ja suomen kielestä näille vieraille kielille. Kieliä ovat arabia, kurdi-sorani, kurdikurmanji, dari, turkki, farsi, thai, ukraina, viro, latvia, liettua, venäjä, tigrinja ja kiina (sekä Kantonin kiina että mandariinikiina).

Tällä hetkellä suurin tarve on tarjota lakisääteisiä tulkkauspalveluja Lohjan vastaanottamille pakolaisille. Heidän äidinkieliään ovat arabia, kurdi-sorani, kurdikurmanji, dari, tigrinja, ukraina ja venäjä.

Palvelu suunnataan pääsääntöisesti maahanmuuttajapalveluiden sekä Lohja-Karkkila työllisyysalueen käyttöön, mutta palveluita käyttävät myös muut kaupungin toiminnot.

Puitejärjestely jakaantuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, joihin valitaan kuhunkin useampia sopimustoimittajia.

Palvelukokonaisuudet ovat:

1. nopean reagoinnin päivystystulkkaus puhelimitse (valitaan kolme palveluntuottajaa)
2. puhelin/videotulkkaus (valitaan kolme palveluntuottajaa)
3. paikan päällä tapahtuva tulkkaus (valitaan kolme palveluntuottajaa)

Kullekin osa-alueelle palveluntuottajat valitaan etusijajärjestykseen, jossa yksittäisiä toimeksiantoja tarjotaan ensisijaisesti edullisimman tarjouksen tehneelle ja jollei tämä pysty ottamaan tehtävää vastaan, toimeksiantoa tarjotaan järjestyksessä seuraavalle.

Tarjouksen voi jättää yhdestä tai useammasta palvelukokonaisuudesta. Tarjouskilpailun ratkaisuperusteena on edullisin tarjoushinta.

Hankintasopimus koskee vuosia 2025 - 2026. Tilaajan päätöksellä voidaan ottaa käyttöön myös optiovuodet 2027 ja 2028 vuosi kerrallaan. Tilaaja ilmoittaa option käyttämisestä vähintään kolme (3) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

Tilaaja ei sitoudu tiettyihin tilaajamääriin tai euromääräiseen arvoon sopimuskaudella., Nopean reagoinnin päivystystulkkaus puhelimitse Hankinnan kohteena on nopean reagoinnin päivystystulkkaus puhelimitse., Puhelin/videotulkkaus Hankinnan kohteena on puhelin/videotulkkaus., Paikan päällä tapahtuva tulkkaus Hankinnan kohteena on paikan päällä tapahtuva tulkkaus.,

Ilmoitusnumero 2024-015277
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Tulkkauspalvelut (79540000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Lohjan kaupunki
Karstuntie 4 08100 Lohja FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma