Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalin salijärjestelmä

Suomi | Lappeenrannan kaupunki
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 12.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 11.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalin salijärjestelmä Hankinnan kohteena on Lappeenrannan kaupunginvaltuuston ja vuokra-asiakkaiden käyttöön Lappeenrannan kaupungintalon Valtuustosaliin asennettava kokousjärjestelmä, joka pitää sisällään laitteiston, ohjelmiston ja tuen asennuksineen. Kyseessä on verkkovirralla toimiva kokousjärjestelmä, jossa on yhteensä 93 henkilökohtaista kokouslaitetta määrätyille istumapaikoille asennettuna, 2 varalaitetta ja tarvittavat ohjelmistot sekä tukipalvelut.

Hankintaan kuuluu tarjouspyynnössä kuvatun laitekokonaisuuden hankinta (mm. laitteisto, ohjelmistot), asennus, ohjelmointi, konfigurointi, testaus ja säädöt täyteen käyttökuntoon. Hankintaan kuuluu myös käyttäjien koulutus ja järjestelmän dokumentointi sekä tekninen tuki ja huollot koko sopimuskauden ajan.

Sopimuskauden on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimus kestää 5 vuotta eli 60kk järjestelmän hyväksytystä asennuksesta lukien. Tilaajalla on lisäksi oikeus jatkaa sopimuskautta kolmella vuoden (1+1+1) pituisella optiokaudella. Tarjoajaa pyydetään tarjoamaan hankintakokonaisuus sekä laitteisto-ostona (ja huoltopalveluna) että leasing-sopimuksena. Tarjotuista kokonaisuuksista valitaan yksi (1) kokonaistaloudellisesti edullisin kokonaisuus (joko laitteisto-osto tai leasing-sopimus). Toimittajaksi valitaan yksi (1) sopimustoimittaja.,

Ilmoitusnumero 2024-015230
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Radio-, televisio- ja viestintä- ja teleliikennelaitteet ja niihin liittyvät laitteet (32000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C5
Osoitetiedot Lappeenrannan kaupunki
PL 11 53101 Lappeenranta FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma