60 -paikkainen ikääntyneiden asumispalveluyksikkö Rantakylänkatu 12, Joensuu – Siun sote

Suomi | Pohjois-Karjalan hyvinvointialue - Siun sote
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 10.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 11.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

60 -paikkainen ikääntyneiden asumispalveluyksikkö Rantakylänkatu 10, Joensuu - Siun sote Pohjois-Karjalan hankintatoimi pyytää antamaan tarjouksen uuden 60 -paikkaisen asumispalveluyksikön rakentamisesta, jonka tilaaja vuokraa pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Kyseessä on ikääntyneiden ympärivuorokautinen ja yhteisöllinen asuminen.

Hankintaan sisältyy Joensuun kaupungin Rantakylän alueelle rakennettavan 60-paikkaisen ikääntyneiden asumispalveluyksikön (ympärivuorokautinen ja yhteisöllinen asuminen) toimitilainvestointi ja toteutus valmiiksi sisältäen mm. rakennuttamisen, suunnittelun, varsinaisen rakentamisen sekä ylläpidon (kunnossapito ja kiinteistönhoito) vuokra-aikana.

Tilaaja sitoutuu vuokraamaan rakennuksen 10 vuodeksi + mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevana. Palveluntuottajana kohteessa on Pohjois-Karjalan hyvinvointialue Siun sote.

Urakan tulee täyttää Euroopan unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset mm. rakenteen osalta.

Tarjous on sitova ja ja se tulee materiaaleineen, liitteineen ja piirustuksineen laatia suomen kielellä. Hankintaprosessi on kokonaisuudessaan suomenkielinen.,

Ilmoitusnumero 2024-015135
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Rakennustyöt (45000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1D3
Osoitetiedot Pohjois-Karjalan hyvinvointialue - Siun sote
80210 Joensuu FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma