PEHMOPAPERITUOTTEET JA ANNOSTELIJAT

Suomi | Sansia Oy
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 10.10.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena ovat pehmopapereiden (kuten wc- ja käsipyyhepaperit, hoito-/tutkimuspöytäpaperit, nenäliinat ja lautasliinat) tehdas-, tukku- ja lavatoimitukset sekä annostelijat Sansia Oy:n osakkaille (mukana olevat yhteisöt ovat kohdassa tilaajat).

Hankintamenettelyllä perustetaan useamman toimittajan puitejärjestely. Sopimuskausi alkaa, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen (tavoiteaikataulu 1.12.2024).

, 1.TEHDASTOIMITUKSET SERVICA OY:N KESKUSVARASTOON Tehdastoimitukseksi katsotaan vähintään 30 lavan kertatoimitukset. Lavat voivat sisältää sopimukseen kuuluvia eri pehmopaperituotteita (sekalavat) TAI täysiä lavoja yhtä sopimustuotetta., 2. TUKKU- JA LAVATOIMITUKSET (PAPERIT JA ANNOSTELIJAT) / KAIKKI TILAAJAT Voi tarjota eri valmistajien tuotteita.
Tukkutoimitukset; toimitukset erillisten tilauksien mukaisesti esim. säkeittäin tai laatikoittain sopimustuotteita
Lavatoimitukset; vähintään yhden (1) lavan toimitukset täysin lavoin yhdistettynä eri sopimustuotteita, 3. PEHMOPAPERITUOTTEET, TORK-ANNOSTELIJOIHIN Tork -annostelijoihin soveltuvat pehmopaperituotteet tilauksella ilmoitettuun kohteeseen., 4. PEHMOPAPERITUOTTEET, KATRIN-ANNOSTELIJOIHIN Katrin -annostelijoihin soveltuvat pehmopaperituotteet tilauksella ilmoitettuun kohteeseen., 5. LAUDESUOJAT Laudesuojat tilauksella ilmoitettuun kohteeseen., 6. PYYHINTÄPAPERIT KEITTIÖKÄYTTÖÖN, ARKKINA Pyyhintäpaperit keittiökäyttöön, arkkeina., 7. TUKKU- JA LAVATOIMITUKSET (WC- JA KÄSIPYYHEPAPERIT JA ANNOSTELIJAT) VALMISTAJITTAIN Tarjoukset valmistajittain.
Tukkutoimitukset; toimitukset erillisten tilauksien mukaisesti esim. säkeittäin tai laatikoittain sopimustuotteita
Lavatoimitukset; vähintään yhden (1) lavan toimitukset täysin lavoin yhdistettynä eri sopimustuotteita,

Ilmoitusnumero 2024-015152
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit WC-paperi, nenäliinat, käsipyyhkeet ja lautasliinat (33760000), Paperiset hygieniatarvikkeet (33770000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI
Osoitetiedot Sansia Oy
PL 2000 70601 Kuopio FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma