Kioski- ja kahvilapalvelut Hämeenlinnan keskussairaalassa ja Assi-sairaalassa

Suomi | Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 9.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 6.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Kanta-Hämeen hyvinvointialue kilpailuttaa Keskussairaalan kahvilapalvelut ja uuden Ahveniston sairaalan kahvila- ja kioskipalvelut. Hankinta on jaettu osiin siten, että kahvilapalvelut ovat yksi kokonaisuus, jossa alkuosa sopimusta toteutetaan keskussairaalalla ja Ahveniston sairaalan valmistuttua kahvilapalvelut siirtyvät Ahveniston sairaalaan (Assi-sairaala). Tähän kokonaisuuteen liittyy henkilöstön luovutus valittavalle palveluntuottajalle.

Toinen sopimuskokonaisuus on kioskipalvelut, jotka toteutetaan uudella Ahveniston sairaalalla.

Hankinta on käyttöoikeussopimushankinta, jossa tarjoaja sitoutuu Tilaajan asettamiin vähimmäisvaatimuksiin ja saa oikeuden tuottaa palvelua sopimuksen mukaisissa tiloissa. Tarkemmin hankinnan kohde on kuvattu tarjouspyynnöllä ja sen liitteissä. , Kioskipalvelut Rakenteilla ja pian valmistuva Ahveniston sairaala sijaitsee Hämeenlinnassa. Sairaalaan valmistuu tilat kioskitoimintoja varten ja tällä kilpailutuksella etsitään käyttöoikeussopimuksella palveluiden tuottajaa tiloihin. Hankinnan tarkemmat tiedot löytyvät tarjouspalvelusta ja liitteiltä., Kahvilapalvelut Hämeenlinnan keskussairaalaan ja Assi-sairaalaan Kanta-Hämeen keskussairaalassa sijaitseva kahviotoiminta on ollut tähän mennessä hyvinvointialueen omaa toimintaa. Tällä hankinnalla kyseinen toiminta siirretään valittavalle palveluntuottajalle. Hankinnan mukana siirtyy myös kahviossa työskentelevä henkilöstö valittavalle palveluntuottajalle. Kanta-Hämeen keskussairaalan palveluiden siirtyessä uuteen, rakenteilla olevaan ja pian valmistuvaan Ahveniston sairaalaan eli Assi-sairaalaan, tulee myös tämän sopimuksen mukaiset kahvilapalvelut siirtymään uusiin tiloihin.,

Ilmoitusnumero 2024-015051
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Hotelli-, ravintola- ja vähittäiskauppapalvelut (55000000), Vähittäiskaupan palvelut (55900000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C2
Osoitetiedot Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Sibeliuksenkatu 2 13100 Hämeenlinna FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma