Lääkäripalvelujen hankinta, Etelä-Savon hyvinvointialue

Suomi | Sansia Oy
Julkaistu 2 viikkoa sitten | 9.10.2024 Määräaika: 4 päivää kuluttua | 30.10.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena ovat yleislääkäripalvelujen hankinta Eloisan ikääntyneiden palvelujen kotihoitoon sis. ikääntyneiden perhehoidon asiakkaat, palveluasumiseen sekä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen yleis- ja erikoislääkäripalvelut (psykiatrian-, lastenpsykiatrian- ja/tai nuorisopsykiatrian sekä neurologian ja/tai lastenneurologian erikoislääkäripalvelut sekä yleislääkärin palvelut).

Hankinta on jaettu viiteen (5) osa-alueeseen seuraavasti:
1) Yleislääkäripalvelut ikääntyneiden palveluihin
- ikääntyneiden palvelujen kotihoitoon sis. ikääntyneiden perhehoidon asiakkaat
- ikääntyneiden palveluasumiseen
2. Yleislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa
3. Psykiatrian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa
4. Lastenpsykiatrian ja/tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin palvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa
5. Neurologian ja/tai lastenneurologian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen moniammatillisen tuen palveluissa

Osa-alueen 1) Yleislääkäripalvelut ikääntyneiden palveluihin kilpailutuksen kohteena ovat lääkäripalvelun tuottaminen ikääntyneiden palveluiden kotihoitoon sekä ikääntyneiden asumispalveluihin. Kotihoidon asiakkaisiin sisältyvät myös perhehoidossa olevat ikääntyneet asiakkaat, joille tulee myös tuottaa lääkäripalvelut tämän palvelukuvauksen mukaisesti. Palvelut tuotetaan sekä Eloisan omiin että Eloisan alueella sijaitseviin yksityisen palveluntuottajan yksiköihin. Palveluntuottaja tuottaa Tilaajalle lääkäripalvelua koko hyvinvointialueen alueella.

Osa-alueiden 2 - 5 kilpailutuksen kohteena ovat sekä yleislääkäri tasoisten lääkäripalvelujen että erikoislääkäripalvelujen tuottaminen vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Palvelut tuotetaan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle ja Vaalijalan vastaanotolle Pieksämäelle, Mikkeliin ja Savonlinnaan. Lääkäripalvelua tuotetaan sekä lähi- että etäpalveluna, ja osaan palveluista liittyy myös konsultaatiot ja akuuttikonsultaatiot. Sopimusaikana yksiköiden sijainteihin ja kokoihin sekä asiakasmääriin voi tulla muutoksia.

Osatarjoukset ja osa-alueen sisäiset tarjoukset ovat sallittuja tarjouspyynnössä ilmoitetun mukaisesti.

Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai kaikkiin osa-alueisiin sekä yhteen tai useampaan osa-alueiden sisäiseen osaan. Hankinnasta muodostetaan puitejärjestely, jossa kaikkiin osa-alueisiin valitaan enintään kolme (3) soveltuvuus- ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Toimittajat laitetaan hinnanmukaiseen etusijajärjestykseen.

Sopimuksen alkamisajankohta on 1.1.2025. Sopimus on voimassa ensin määräaikaisena kaksi (2) vuotta, jonka jälkeen Asiakkaalla on oikeus jatkaa sopimusta kahdella (2) yhden (1) vuoden optiokaudella. Optio on Asiakkaan oikeus, ei velvollisuus.

Jättämällä tarjouksen, Tarjoaja sitoutuu siihen, että Sopimuksen mukainen palveluntuotanto alkaa 1.1.2025.

Tilaaja ei sitoudu hankkimaan Toimittajalta palvelua mitään vähimmäismäärää.

Hankittava palvelu on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevissa palvelukuvauksissa ja hankintasopimusluonnoksissa., Yleislääkäripalvelut ikääntyneiden palveluihin Osa-alue 1) Yleislääkäripalvelut ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin
- ikääntyneiden palvelujen kotihoitoon sis. ikääntyneiden perhehoidon asiakkaat
- ikääntyneiden palveluasumiseen

Hankinnan kohteena ovat yleislääkäritasoisen lääkäripalvelun tuottaminen ikääntyneiden palveluiden kotihoitoon sis. ikääntyneiden perhehoidon asiakkaat sekä ikääntyneiden palveluasumiseen arkipäivinä klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Palvelut tuotetaan sekä Eloisan omiin että Eloisan alueella sijaitseviin yksityisen palveluntuottajan yksiköihin. Palveluntuottaja tuottaa Tilaajalle lääkäripalvelua koko hyvinvointialueen alueella.

Kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa., Yleislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa Osa-alue 2) Yleislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa

Hankinnan kohteena ovat yleislääkäritasoisten lääkäripalvelujen tuottaminen vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Palvelut tuotetaan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle ja Vaalijalan vastaanotolle Pieksämäelle, Mikkeliin ja Savonlinnaan. Lääkäripalvelua tuotetaan sekä lähi- ja etäpalveluna. Lisäksi palveluun sisältyy akuuttikonsultaatio. Palvelua tuotetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Palvelun kohde ja sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa., Psykiatrian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa Osa-alue 3) Psykiatrian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa

Hankinnan kohteena ovat psykiatrian erikoislääkäripalvelujen tuottaminen vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Palvelut tuotetaan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle ja Vaalijalan vastaanotolle Pieksämäelle, Mikkeliin ja Savonlinnaan. Lääkäripalvelua tuotetaan sekä lähi- ja etäpalveluna. Lisäksi palveluun sisältyy akuuttikonsultaatio. Palvelua tuotetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00–16.00.

Palvelun kohde ja sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa., Lastenpsykiatrian ja/tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin palvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa Osa-alue 4) Lastenpsykiatrian ja/tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin palvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa

Hankinnan kohteena ovat lastenpsykiatrian ja/tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäripalvelujen tuottaminen vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Palvelut tuotetaan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle ja Vaalijalan vastaanotolle Pieksämäelle, Mikkeliin ja Savonlinnaan.

Palvelun kohde ja sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa., Neurologian ja/tai lastenneurologian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa Osa-alue 5) Neurologian ja/tai lastenneurologian erikoislääkäripalvelut vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluissa.

Hankinnan kohteena ovat neurologian ja/tai lastenneurologian erikoislääkäripalvelujen tuottaminen vammaispalvelujen vaativan moniammatillisen tuen palveluihin Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Palvelut tuotetaan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle ja Vaalijalan vastaanotolle Pieksämäelle, Mikkeliin ja Savonlinnaan.

Palvelun kohde ja sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa.,

Ilmoitusnumero 2024-015061
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Lääkäripalvelut (85121000), Yleislääkäripalvelut (85121100), Erikoislääkäripalvelut (85121200)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1D1
Osoitetiedot Sansia Oy
PL 2000 70601 Kuopio FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma