Lapin hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköiden saneluiden purkupalvelut

Suomi | Lapin hyvinvointialue
Julkaistu 3 viikkoa sitten | 7.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 11.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Lapin hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköiden saneluiden purkupalvelut Lapin hyvinvointialue hankkii eri sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköissä tuotettujen saneluiden purkupalveluita. Hankittavilla sanelunpurkupalveluilla tarkoitetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön saneleman äänitallenteen purkamista ja syntyvän tuotoksen tallentamista kirjoitetussa muodossa tilaajan antamisen ohjeistuksen mukaisesti tilaajan käytössä oleviin asiakas-, potilas- tai muihin tietojärjestelmiin. Sanelut ovat suomenkielisiä ja sisältävät sosiaali- ja terveyshuollon ammatillista sanastoa ja saneluiden asiayhteyteen liittyviä vierasperäisiä sanoja ja termejä.

Tarjoajia pyydetään ilmoittamaan tarjouksessaan hinta tilaajan ilmoittaman sanelunpurun prioriteettiasteen mukaisille
a) pikasanelunpurkupalvelulle,
b) kiireelliselle sanelunpurkupalvelulle,
c) kiireettömälle sanelunpurkupalvelulle ja
d) sanelunpurun ylivuotopalvelulle kiireettömänä sekä
e) sanelunpurun ylivuotopalvelulle kiireellisenä.

Sanelunpurun ylivuotopalvelulla tarkoitetaan saneluiden purkupalvelua tilanteissa, joissa tilaajan omat henkilöresurssit eivät riitä täyttämään saneluiden purulle asetettuja aikatauluvaatimuksia.

Lapin hyvinvointialue hankkii tällä hetkellä sanelunpurkupalveluita Lapin keskussairaalaan, Inarin perusterveydenhuoltoon, Kemin perusterveydenhuoltoon, Keminmaan perusterveydenhuoltoon, Kittilän perusterveydenhuoltoon, Pellon perusterveydenhuoltoon, Ranuan perusterveydenhuoltoon, Rovaniemen perusterveydenhuoltoon, Sallan perusterveydenhuoltoon, Sodankylän perusterveydenhuoltoon, Utsjoen perusterveydenhuoltoon, Ylitornion perusterveydenhuoltoon sekä Sallan ja Sodankylän sosiaalihuoltoon. Sanelunpurun ylivuotopalveluita tarvitsevia toimintayksiköitä ovat tällä hetkellä Lapin keskussairaala ja Rovaniemen perusterveydenhuolto. Sanelunpurkupalveluita tarvitseviin tilaajan toimintayksiköihin ja palvelutarpeen laajuuteen voi tulla muutoksia varsinaisen sopimuskauden ja mahdollisten optiosopimuskausien aikana.

Hankinnan kohteena oleville palveluille asetetut vaatimukset, palvelukategorioiden volyymiarviot, tarjousten vertailuperusteet sekä solmittavan hankintasopimuksen toteutuksen kannalta muut oleelliset seikat ovat ilmaistu tarkemmin tässä tarjouspyynnössä sekä sen liitteissä.

Sopimuskauden pituus on 24 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus kahteen (2) 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen. Sopimus tulee voimaan sopimusosapuolten allekirjoitettua sopimuksen. Mikäli jossakin Lapin hyvinvointialueen toimintayksikössä on voimassa oleva sanelunpurkupalvelua koskeva sopimus jonkin toisen kuin valituksi tulleen palveluntuottajan kanssa, palveluntuotanto aloitetaan kyseisessä toimintayksikössä aiemman sopimuksen irtisanomisajan päätyttyä. Sopimuskauden pituus lasketaan siitä ajankohdasta, kun sopimusosapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen.

Osatarjouksia tai vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Tilaaja hankkii sanelunpurkupalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu vähimmäisostomäärään eikä solmittava sopimus sisällä määräostovelvoitetta.,

Ilmoitusnumero 2024-014981
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Toimistotyön tukipalvelut (79500000), Konekirjoituspalvelut (79551000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi
Osoitetiedot Lapin hyvinvointialue
PL 8041 96101 Rovaniemi FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma