Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä – Puhtaanapitopalvelut Uudenkaupungin toimipaikkaan

Suomi | Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä
Julkaistu 3 viikkoa sitten | 4.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 11.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä – Puhtaanapitopalvelut Uudenkaupungin toimipaikkaan Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Novida pyytää tarjouksia puhtaanapitopalveluista Uudenkaupungin toimipaikkaan.

Hankinta toteutetaan EU-kynnysarvon ylittävänä palveluhankintana avoimella menettelyllä.

Novida- ammattiopistossa ja lukion Uudenkaupungin toimipaikassa opiskelee noin 520 opiskelijaa ja henkilökuntaa on noin 60. Rakennusten ja tilojen yhteenlaskettu pinta-ala on n. 16 000 m^2. Lisäksi Uudenkaupungin lukio on vuokralla A-rakennuksessa 31.5.2025 asti (optio 31.5.2026 asti). Siivottavaa pinta-alaa on 11 852 m^2.

Hankinnan sopimuskausi on 1.1.2025–31.12.2026. Hankintaan sisältyy kaksi (2) yhden (1) vuoden optiota ajalle 1.1.2027–31.12.2027 ja 1.1.2028–31.12.2028.

Tilojen puhtaustason määrittelyssä käytetään Kiinteistö RYL:in (2009) mukaisia määrityksiä (Kiinteistöpalvelujen yleiset laatuvaatimukset). Puhtaustasovaatimus määrittää sallitun lian laadun ja määrän. (Kiinteistö RYL:in vaihtoehtoiset puhtaustasoluokitukset ovat: 1 Välttävä, 2 Tyydyttävä, 3 Siisti, 4 Puhdas ja edustava, 5 Puhdas ja Hygieeninen). Palveluntuottajalta edellytetään palvelun tuottamisessa puhtaustason 3, Siisti ylläpitoa.

Tilattavaan palveluun sisältyy ylläpitosiivous ja perussiivous. Ylläpitosiivous perustuu asiakkaan tilojen ja toiminnan aikataulujen perusteella ennalta suunniteltuun siivousohjelmaan sekä poikkeustilanteissa (esim. lomat ja sijaisuudet) noudatettavaan siivottavien tilojen tärkeysjärjestykseen. Perussiivoukset tehdään pääasiassa kerran vuodessa, tarvittaessa asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Koulujen ylläpitosiivous tehdään toimintakautena ja perussiivous lähinnä koulujen loma aikoina.

Ylläpitosiivous sisältää asiakkaan toimintaa sekä tilojen viihtyisyyttä ja terveellisyyttä häiritsevän, haittaavan ja vaarantavan lian poiston. Ylläpitosiivous kohdistetaan vapaisiin, helposti luokse päästäviin lattia-, kaluste- ja seinäpintoihin. Perussiivous tehdään ennalta laaditun suunnitelman mukaan, kun ylläpitosiivouksen toimenpiteet eivät enää riitä pitämään yllä tavoitetason mukaista puhtautta. Perussiivous sisältää myös ns. vaikeasti luokse päästävien pintojen puhdistuksen, tällöin sovitaan asiakkaan kanssa erikseen työstä aiheutuvista lisäkustannuksista.

Tarjottavaan palveluun on sisällyttävä työ, työnohjaus, perussiivous, ylläpitosiivoukset, siivousaineet, tekstiilimatot, siivouskoneet ja siivousvälineet. Palveluntuottajan käyttämien siivouskoneiden, -välineiden ja - aineiden on sovelluttava kyseessä olevien kohteiden siivoukseen, siivousaineiden tulee olla hajusteettomia.
Palveluntuottaja vastaa WC-papereiden, käsipyyhkeiden ja hygieniatarvikkeiden hankkimisesta siivouskohteisiin. Palveluntuottaja täyttää kohteissa olevat saniteettiannostelijat ja vastaa niiden puhtaudesta. Siivouksesta aiheutuvan pyykin pesemisestä vastaa palveluntuottaja.

Palvelu on tuotettava henkilöstömäärällä, joka on 3 henkilöä ja kunkin vähimmäistuntimäärä on oltava 7,5 h/päivä. Henkilöstömäärän vähentäminen on mahdollista siivoustyön mitoituksen jälkeen, jos tällä on vaikutusta palvelun hintaan. Palvelun tuottajan on pyrittävä siihen, että kohteissa työskentelevän henkilöstön vaihtuvuus on mahdollisimman alhainen.

Kohteisiin on mahdollista käydä tutustumassa paikan päällä 23.10.2024 kello 09:00. tai 24.10.2024 kello 13:00.
Ilmoittautuminen Ari Kylä-Kauseelle viikon 42 loppuun mennessä ari.kyla-kause@novida.fi. Tutustumiskierroksia ei järjestetä, jos kyseiselle ajalle ei tule ilmoittautuneita.

Osallistuminen ei ole pakollinen, mutta mikäli tarjoaja ei osallistu tutustumiseen, hän ei voi myöhemmin vedota tarjouksessaan sellaiseen seikkaan, joka olisi tullut ilmi kohteeseen tutustumisella.
Osatarjouksia ei hyväksytä. Tarjoajan on tarjottava kaikki kyseisen kohteen kiinteistöjen siivoustyöt tarjouspyynnössä mainittujen ehtojen mukaisesti. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Hankintasopimuksessa sovelletaan JYSE 2014-ehtoja. Lisätietoa hankinnan sisällöstä on esitetty tarjouspyynnön liitteellä Liite1_Palvelukuvaus. Tarjouspyynnön liitteenä on myös sopimusluonnos (Liite8_Sopimusluonnos).,

Ilmoitusnumero 2024-014850
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Puhdistus- ja puhtaanapitopalvelut (90900000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C1
Osoitetiedot Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä
Pl 124 32201 Loimaa FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma