Valkeakosken kaupungin kone- ja kuljetuspalvelut

Suomi | Valkeakosken kaupunki
Julkaistu 4 viikkoa sitten | 3.10.2024 Määräaika: 3 päivää kuluttua | 30.10.2024 22:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena on Valkeakosken kaupungin (jäljempänä Tilaaja) tilaamat tuntiveloitusperusteiset kone- ja kuljetuspalvelut kunnallistekniikan rakentamiseen. Valittujen palveluntuottajien kone- ja kuljetuskalusto otetaan Tilaajan tarpeen mukaan tuntitöihin. Lisäksi osa puitejärjestelyyn perustuvista hankinnoista voidaan tehdä kilpailuttamalla puitejärjestelyyn perustuvat hankinnat ns. minikilpailuna.

Tilaaja ei takaa jatkuvaa työllistämistä Palveluntuottajan kalustolle, eikä Tilaajalla ole ostomäärävelvoitetta. Kaikki tarjouspyynnössä tai sen liitteissä annetut tiedot hankittavista määristä ovat alustavia arvioita eivätkä ne sido Tilaajaa.

Hankinnassa perustetaan puitejärjestely vuosille 2025-2026 (+ optiot 1+1 v). Puitejärjestelyyn valittavien palveluntuottajien määrää ei rajoiteta, vaan puitesopimuskaudelle valitaan kaikki hyväksytyn tarjouksen jättäneet, soveltuvuusvaatimukset ja erityiset vaatimukset täyttävät tarjoajat sopimustoimittajiksi. Tarjoaja voi valita, mille tarjouspyynnössä esitetylle työkoneelle tai autolle antaa tarjouksen. Tarjoaja voi tarjota yhteen tai useampaan osaan. Tarjoaja voi jättää maksimissaan kaksi tarjousta / kone- tai ajoneuvoluokka.

Parhaista vertailupisteistä muodostuu sopimuskaudella noudatettava ensisijajärjestys kullekin työkoneelle ja autolle., Pyöräkuormaaja KUP 110 Tarjoaja voi tarjota osaan 1 vain KUP 110-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage IIB-luokkaan., Pyöräkuormaaja KUP 150 Tarjoaja voi tarjota osaan 2 vain KUP 150-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage IIB-luokkaan., Pyöräalustaiset kaivinkoneet KKHp 16 Tarjoaja voi tarjota osaan 3 vain KKHp 16-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Pyöräalustaiset kaivinkoneet KKHp 19 Tarjoaja voi tarjota osaan 4 vain KKHp 19-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Pyöräalustaiset kaivinkoneet KKHp 21 Tarjoaja voi tarjota osaan 5 vain KKHp 21-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Tela-alustaiset kaivinkoneet KKHt 08 Tarjoaja voi tarjota osaan 6 vain KKHt 08-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Tela-alustaiset kaivinkoneet KKHt 14 Tarjoaja voi tarjota osaan 7 vain KKHt 14-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Tela-alustaiset kaivinkoneet KKHt 21 Tarjoaja voi tarjota osaan 8 vain KKHt 21-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Tela-alustaiset kaivinkoneet KKHt 25 Tarjoaja voi tarjota osaan 9 vain KKHt 25-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Tela-alustaiset kaivinkoneet KKHt 30 Tarjoaja voi tarjota osaan 10 vain KKHt 30-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage V-luokkaan., Kuorma-autot KA 3aks Tarjoaja voi tarjota osaan 11 vain 3 akselista kuorma-autoa. Kuorma-auton tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Euro 5-luokkaan., Kuorma-autot KA 4aks. Tarjoaja voi tarjota osaan 12 vain 4-akselista kuorma-autoa. Kuorma-auton tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Euro 5-luokkaan., Kuorma-autot KA 5aks Tarjoaja voi tarjota osaan 13 vain 5-akselista kuorma-autoa. Kuorma-auton tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Euro 5-luokkaan., Valssijyrä 07 Tarjoaja voi tarjota osaan 14 vain 07-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage IIB-luokkaan., Valssijyrä 13 Tarjoaja voi tarjota osaan 15 vain 13-painoluokan mukaista konetta. Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage IIB-luokkaan., Dumpperi Koneen tulee kuulua päästöluokaltaan vähintään Stage IIB-luokkaan.,

Ilmoitusnumero 2024-014738
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Tavarankuljetusajoneuvojen vuokraus kuljettajan kanssa (60180000), Maa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000), Maa-, tie- ja vesirakentamisessa ja muissa rakennustöissä käytettävien koneiden ja laitteiden vuokraus käyttäjän kanssa (45500000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI197
Osoitetiedot Valkeakosken kaupunki
Teollisuustie 12 37600 Valkeakoski FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma