Henkilöstövuokrauspalvelu

Suomi | Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy
Julkaistu 4 viikkoa sitten | 3.10.2024 Määräaika: 2 viikkoa kuluttua | 8.11.2024 14:00 Alkuperäinen ilmoitus

Henkilöstövuokrauspalvelu Hankinnan kohteena on Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servin henkilöstöresursseja täydentävä henkilöstövuokraus ruoka- ja puhtauspalvelukohteisiin.

Vuokratyövoimaa hyödynnetään pääasiassa lyhytaikaisten ja akuuttien sijaisuuksien hoitoon sekä ennalta-arvaamattoman lyhytaikaisen työvoimatarpeen täyttämiseen. Sijaistyövoiman tarve syntyy usein yllättäen, esimerkiksi sairausloman seurauksena, jolloin vuokratyövoimaa tulee olla saatavilla jopa samana päivänä alkaviin työvuoroihin. Tarvittaessa vuokratyövoimaa voidaan hyödyntää myös pidempiaikaisiin, määräaikaisiin työsuhteisiin sekä muihin Tilaajan työvoimatarpeisiin.

Tilaajan tarvitseman henkilöstön nimikkeet ovat kokki, ravitsemistyöntekijä, palvelutyöntekijä, tiskaaja ja laitoshuoltaja. Tilaajan arvion mukaan vuokratyövoiman tarve jakautuu siten, että noin 70% työvoimatarpeesta kohdistuu puhtauspalveluihin ja 30% ruokapalveluihin. Vuokratyövoimaa voidaan tarvita kaikissa Tilaajan työkohteissa (ks. Liite 2. Työkohteet). Työkohteet voivat muuttua, lisääntyä tai vähentyä sopimuskauden aikana.

Hankinnan kohteen tarkempi kuvaus löytyy tästä tarjouspyynnöstä ja sen liitteistä.

Tässä tarjouspyynnössä mainitut ostomäärät ovat arvioita eikä Tilaaja sitoudu mihinkään ostomääriin sopimuskauden aikana. Tilaaja pidättää oikeuden käyttää itse solmimiaan työsopimuksia kaikenlaisten työvoimatarpeiden, myös lyhytaikaisten ja akuuttien sijaisuuksien, täyttämiseen (pl. suorat työsopimukset valitun Palveluntarjoajan työntekijöiden kanssa). Tilaaja pidättää myös oikeuden hankkia henkilöstövuokrauspalvelua muilta kuin valitulta Palveluntarjoajalta tilanteissa, joissa valitulla Palveluntarjoajalla ei ole tarjota vuokratyövoimaa Tilaajan tarpeisiin.,

Ilmoitusnumero 2024-014782
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Henkilöstön hankintapalvelut tilapäistyöntekijät mukaan luettuna (79620000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI197
Osoitetiedot Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy
Hoitokatu 6 A 38200 Sastamala FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma