Sentrifuugitekniikalla tehtävien plasmanvaihtohoitojen ja kantasolukeräyksen sekä immunoadsorptiohoitojen laitteet ja tarvikkeet

Suomi | Tuomi Logistiikka Oy
Julkaistu 4 viikkoa sitten | 2.10.2024 Määräaika: 1 viikko kuluttua | 4.11.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Tuomi Logistiikka kilpailuttaa sentrifuugitekniikalla tehtävien plasmanvaihtohoitojen ja kantasolukeräyksen sekä immunoadsorptiohoitojen laitteiden vuokrat sekä niiden hoitojen tarvikkeet Pirkanmaan hyvinvointialueen käyttöön.

Hankinta on jaettu kahteen osaan:

1. Sentrifuugilaite plasmanvaihtoa ja kantasolukeräystä varten ja hoitoihin liittyvät tarvikkeet
2. Immunoadsorptiolaitteisto (sisältäen plasman erotteluun käytettävän laitteen sekä immunoadsorptiolaitteen) ja sen tarvikkeet.

Sentrifuugilaitteella tehtäviä plasmanvaihtoja ja kantasolukeräyksiä arvioidaan tehtäväksi vuositasolla Tays:ssa 50-200 kpl ja immunoadsorptiohoitoja
0-20 kpl. Sekä plasmanvaihtohoitojen ja kantasolukeräyksien sekä immunoadsorptiohoitojen määrät vaihtelevat vuosittain riippuen potilaiden määrästä eikä tilaaja sitoudu mihinkään hankintamääriin laitteiden tai tarvikkeiden osalta.

, Sentrifuugilaite plasmanvaihtoa ja kantasolukeräystä varten ja hoitoihin liittyvät tarvikkeet Taysissa plasmanvaihtohoidot ja kantasolukeräykset tehdään pääsääntöisesti Munuaiskeskuksessa ja Verisairauksien yksiköissä. Hoito toteutetaan sentrifuugitekniikalla.

Tarjouspyyntö koskee sentrifuugitekniikalla tehtävää plasmanvaihtoa ja kantasolukeräyslaitteiden vuokrausta ja hoitoihin liittyviä tarvikkeita.

Laitetoimittaja vastaa avaimet käteen -periaatteella tilaajan käyttöön toimitettavien laitteiden ylläpidosta, huollosta ja toiminnasta.

Laitteisiin liittyviä tarvikehankintoja tekee Tuomi Logistiikka Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen., Immunoadsorptiolaitteisto (sisältäen plasman erotteluun käytettävän laitteen sekä immunoadsorptiolaitteen) ja sen tarvikkeet Taysissa immunoadsoptiohoidot tehdään Munuaiskeskuksessa. Hoitoon tarvitaan plasman erottelulaite ja sen kanssa yhteensopiva ja yhtä aikaa käytettävä immunoadsorptiolaite.

Laitetoimittaja vastaa avaimet käteen -periaatteella tilaajan käyttöön toimitettavien laitteiden ylläpidosta, huollosta ja toiminnasta.

Laitteisiin liittyviä tarvikehankintoja tekee Tuomi Logistiikka Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen.,

Ilmoitusnumero 2024-014694
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Lääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi
Osoitetiedot Tuomi Logistiikka Oy
Särkijärvenkatu 1 33840 Tampere FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma