Talous- ja palkkahallinnan palvelut, Järvi-Suomen Terveys Oy

Suomi | Sansia Oy
Julkaistu 4 viikkoa sitten | 30.9.2024 Määräaika: 1 päivä kuluttua | 29.10.2024 09:00 Alkuperäinen ilmoitus

Talous- ja palkkahallinnan palvelut, Järvi-Suomen Terveys Oy Hankinnan kohteena on ulkoistetun taloushallinnon (kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, raportointi) sekä palkkahallinnon (palkanmaksu, viranomaisvelvoitteet, matka- ja kululaskut) palveluiden tuottaminen Järvi-Suomen Terveys Oy:lle.

Lisäksi hankintaan voidaan sisällyttää optiona ulkoistetun HR-henkilöstöhallinnon palvelujärjestelmä.

Tarjoajan tulee tarjota sekä talous- että palkkahallinnon palvelua, HR-palvelua vapaaehtoisesti. Tarjoajalta edellytetään kokemusta vastaavantyyppisistä siirtoprojekteista sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toiminnassa tulee huomioida turvallisuuteen ja tietosuojaan liittyvät asiat lain edellytysten mukaisesti.

Palvelukuvaukseen (LIITE 1. Yleinen palvelukuvaus, Järvi-Suomen Terveys Oy Talous- ja palkkahallinnon palvelut) on kuvattu hankinnan kohde yksityiskohtaisemmin.

Toimittajan palvelujen tarjoamisessa hyödyntämät käyttöoikeudet järjestelmiin sisältyvät palveluiden hintoihin. Palveluiden käyttöönotto tapahtuu siten, että uuden palvelun tulee olla Tilaajan käytössä kokonaisuudessaan sopimuskauden alkaessa. Jotta talous- ja palkkahallinnon palveluihin ei tulisi katkoksia, palvelusopimus voidaan siirtymäjärjestelyjen vuoksi aloittaa jo (2) kaksi kuukautta ennen sopimuskauden alkua.

Sopimuksen alustava alkamispäivä on 1.1.2025 ja sopimus on tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi sopimukseksi.,

Ilmoitusnumero 2024-014604
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Kirjanpito-, tilintarkastus- ja verotuspalvelut (79200000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1D2
Osoitetiedot Sansia Oy
PL 2000 70601 Kuopio FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma