Työ- ja turvajalkineet

Suomi | Keski-Suomen hyvinvointialue
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 28.9.2024 Määräaika: 3 päivää kuluttua | 31.10.2024 10:00 Alkuperäinen ilmoitus

Työ- ja turvajalkineet Hankinnan kohteena on Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilökunnan työ- ja turvajalkineet kahden (2) vuoden sopimuskaudelle. Tilaaja varaa oikeuden jatkaa sopimusta kahden (2) vuoden optiolla.

Työ- ja turvajalkineet hankitaan pääsääntöisesti noutoperiaatteella Toimittajan myymälästä sekä Keskuspaloasemalle perustettavan kaupintavaraston kautta.

Valitulla Toimittajalla tulee olla myymälä korkeintaan kymmenen (10) kilometrin säteellä Jyväskylän keskustasta (Kauppakadun Kompassi) Tilaajan asiakkaiden säännöllistä asiointia varten. Valitulla Toimittajalla tulee lisäksi olla valmius kaupintavaraston perustamiseen Jyväskylään Keskuspaloasemalle ja kaupintavarastoon liittyvään hyllytyspalveluun sopimuskauden alusta lukien. Kaupintavarasto ja hyllytyspalvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 3. Tilaaja varaa myös oikeuden tarvittaessa lisätä sopimustuotteet Tilaajan keskitettyyn tilausjärjestelmään Tilaajan henkilökunnan tilattavaksi.

Hankintaa ei ole jaettu osiin, koska työ- ja turvajalkineet ja kaupintavarasto hyllytyspalveluineen muodostavat luonnollisen kokonaisuuden. Palvelun toteutumisen varmistaminen ja seuranta on tarkoituksenmukaista yhtenä kokonaisuutena ja kokonaisuuden jakaminen osiin eri sopimuskumppaneille voisi vaarantaa kokonaisuuden toteutumisen.

Sopimuskumppaniksi valitaan yksi (1) Toimittaja.,

Ilmoitusnumero 2024-014552
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Suojajalkineet (18830000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI193
Osoitetiedot Keski-Suomen hyvinvointialue
Hoitajantie 3 40620 Jyväskylä FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma