Helen-konsernin voimalaitoksiin, lämpökeskuksiin, sähköasemiin ja kiinteistöihin liittyvien arkkitehtisuunnittelupalveluiden hankinta

Suomi | Helen Oy
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 28.9.2024 Määräaika: Umpeutunut | 15.10.2024 20:59 Alkuperäinen ilmoitus

Helen-konsernin voimalaitoksiin, lämpökeskuksiin, sähköasemiin ja kiinteistöihin liittyvien arkkitehtisuunnittelupalveluiden hankinta Hankinnan kohteena ovat Tilaajan kiinteistöihin mm. voimalaitoksiin, lämpö- ja jäähdytyslaitoksiin, energiavarastoihin, sähköasemiin, muuntamorakennuksiin, kytkinlaitoksiin, maanalaisiin laitoksiin ja kalliotunneleiden uudisrakentamiseen, muutos ja parannustöihin sekä saneerauksiin liittyvät arkkitehti- ja pääsuunnittelijapalvelut (Palvelu).

Sopimuskausi on 3 vuotta alkaen 1.3.2025. Sopimukseen sisältyy optio jatkaa sopimusta kahdella (2) + yhdellä (1) vuodella, jolloin sopimus on voimassa maksimissaan 6 vuotta. Tilaajalla on vapaa ja yksinomainen oikeus päättää kummankin optiokauden käyttöönotosta.

Suunnittelupalvelun kokonaismäärä voi vaihdella vuositasolla 1 - 8 miestyövuotta. Yksittäiset toimeksiannot ovat pienempiä. Arkkitehtisuunnittelupalvelun toimeksiannot liittyvät pääasiassa Helen Oy:n voimalaitosten, lämpökeskusten ja kiinteistöjen uudisrakentamiseen, muutos- ja parannustöihin sekä saneerauksiin.
Helen-konserniin kuuluvat Helen Sähköverkko Oy (HSV), Oy Mankala Ab ja Helsingin Energiatunnelit Oy tekevät toimeksiantoja kiinteistöjen uudisrakentamiseen, muutos- ja parannustöihin sekä saneerauksiin pienemmissä määrin.

Hankinnan ennakoitu arvo on arviolta noin 1 000 000 euroa (alv 0 %) vuodessa.
Puitejärjestelyn perusteella toimitettavien palveluiden ennakoitu enimmäisarvo kuudessa (6) vuodessa on 6 000 000 euroa (alv 0 %).
Tilaajan tekemien puitejärjestelyyn perustuvien arkkitehtisuunnittelutoimeksiantojen arvot vaihtelevat arviolta 20 000 - 300 000 euron (alv 0 %) välillä/toimeksianto.

Hankinta sisältää yhteishankintaa. Helen Oy:n tytäryrityksillä kuten Helen Sähköverkko Oy:llä, Helsingin Energiatunnelit Oy:llä ja Oy Mankala Ab:lla ja on oikeus tehdä toimeksiantoja tulevan puitesopimuksen ehdoilla. Palvelun toimeksiannot pääasiassa Helen Oy:n ja sen tytäryrityksen Helen Sähköverkko Oy:n tarpeisiin. Muut Helen Oy:n tytäryritykset tekevät toimeksiantoja vähäisemissä määrin.

Toimittajan saavutettavuus: Tulevan sopimuskumppanin toimipaikan on sijaittava niin, että suunnittelijoilla on mahdollisuus olla kahdessa (2) tunnissa Tilaajan kohteissa pääkaupunkiseudulla Tilaajan kutsusta lukien. Matka-ajasta ei makseta korvausta. Em. siksi, että toimittajan on pystyttävä käymään valvomassa toteutusta
(työmaakäynnit) ja tarkistettava aika-ajoin käytettäviä materiaaleja / työntekoa, että toteutus sujuu suunnitelmien mukaisesti.

Valitsemme puitejärjestelyyn neljä (4) toimittajaa.

Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta eikä tilaaja sitoudu tilaamaan sopimuksen mukaisia palveluita toimittajalta.,

Ilmoitusnumero 2024-014568
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Arkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helen Oy
Kampinkuja 2 00090 Helsinki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma