ICT-järjestelmien rakentamisen tukipalvelut

Suomi | Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 27.9.2024 Määräaika: 2 päivää kuluttua | 30.10.2024 07:00 Alkuperäinen ilmoitus

ICT-järjestelmien rakentamisen tukipalvelut Puolustusvoimien logistiikkalaitos (jäljempänä Hankintayksikkö) pyytää osallistumishakemustanne ICT-järjestelmien rakentamisen tukipalveluista Puolustusvoimille tämän osallistumishakemuspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Hankinnan kohteena ovat Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäalaan kuuluvat ICT-järjestelmien rakentamisen tukipalvelut ja niiden tuottamiseksi tarvittavat henkilöstöresurssit. Kyseessä on palveluhankinta, jolla tuotetaan Puolustusvoimien ICT-järjestelmien ideointiin, konseptointiin, suunnitteluun, rakentamiseen, kehitykseen ja testaukseen sekä integraatiotoimintaan ja palvelutuotantoon teknistä tukea kolmelle vuodelle (arviolta) 2025–2027. Sopimukseen varataan myös kahden vuoden optio vuosille (arviolta) 2028–2029. Hankintaan ei sisälly laite- tai lisenssitoimituksia.

Palvelun kautta voidaan erikseen tilata hankkeiden ja projektien määrittelyn, suunnittelun, rakentamisen ja käyttöönoton tehtävien henkilöresursseja. Toimintaan liittyy kiinteästi yhteistoiminta Puolustusvoimien sisäisten sidosryhmien ja ulkoisen toimittajaverkoston kanssa. Ulkoinen toimittajaverkosto toimii monitoimittajaympäristössä, jossa kunkin toimittajan tekemä työ vaihtelee tilaajan vaihtuvien tarpeiden mukaisesti.

Palvelun kautta voidaan tilata asiantuntijoita seuraaviin rooleihin

1. Tekninen projektipäällikkö
2. systeemiasiantuntija
a. Sovelluskehityksen asiantuntija
b. Järjestelmäkehityksen asiantuntija
c. Jatkuvan kehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntija,

Ilmoitusnumero 2024-014492
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI
Osoitetiedot Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Hatanpään valtatie 30 33541 Tampere FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma