Ikääntyneille suunnattu ympärivuorokautinen palveluasuminen

Suomi | Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 26.9.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Ikääntyneille suunnattu ympärivuorokautinen palveluasuminen Hankinnan kohteena on ikääntyneille suunnattu ympärivuorokautinen palveluasuminen Etelä-Karjalan hyvinvointialueen alueella. Kts. liite palvelukuvaus.

Jokaisesta tarjottavasta yksiköstä tulee tehdä oma tarjous.

Sopimuskausi on 1.1.2025 – 31.12.2026. Sopimukseen liittyy optio sopimuskauden jatkamisesta kahdella optiovuodella (1 + 1). Optio voidaan ottaa käyttöön vuosi kerrallaan tai samalla ilmoituksella molemmille vuosille. Option käyttämisestä ilmoitetaan noin 6 kuukautta ennen sopimuksen päättymistä.

Hankintayksikkö ei sitoudu määräostoihin. Palveluja ostetaan tarpeen mukaan täydentämään omaa palvelutuotantoa.

Hankinnan kohteen kriteerit ovat tarkemmin määritelty tarjouspyynnöllä ja sen liitteissä.

Ympärivuorokautisella palveluasumisella tarkoitetaan sosiaalihuoltolain (1301/2014) 21 c §:n mukaista sosiaalipalvelua, jossa palvelunantaja järjestää sosiaalihuollon asiakkaalle tämän tarpeita vastaavan asunnon yhteisöllistä toimintaa tarjoavassa esteettömässä ja turvallisessa asumisyksikössä sekä tämän tarvitseman hoidon ja huolenpidon viipymättä ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen sisältää henkilön yksilöllisen tarpeen mukaisen vuorokaudenajasta riippumattoman hoidon ja huolenpidon, toimintakykyä ylläpitävän ja edistävän toiminnan, ateriat, vaatehuollon, siivouksen sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävän toiminnan. Ympärivuorokautista palveluasumista on toteutettava niin, että henkilön yksityisyyttä kunnioitetaan ja hänen osallisuuttaan tuetaan. Lisäksi on huolehdittava, että henkilöllä on mahdollisuus saada tarvitsemansa lääkinnällinen kuntoutus ja muut terveydenhuollon palvelut.

Ympärivuorokautista palveluasumista järjestetään henkilölle, joka tarvitsee päivittäin vuorokaudenajasta riippumatta jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa tai vaativaa ammatillista hoitoa, joiden järjestäminen kotihoitona, omaishoitona, perhehoitona tai muulla tavalla ei ole mahdollista tai asiakkaan edun mukaista.

Ympärivuorokautista palveluasumista järjestetään henkilön tarpeen mukaan pitkäaikaisesti tai lyhytaikaisesti. Lyhytaikainen palveluasuminen voi olla tilapäistä tai säännöllisesti toistuvaa.,

Ilmoitusnumero 2024-014446
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Hoitokotipalvelut (85144000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1C5
Osoitetiedot Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Valto Käkelän katu 3 53130 LAPPEENRANTA FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma