Seudullinen suunnittelu-, rakennuttamispalveluiden ja mittaustöiden puitesopimus 2025-2026

Suomi | Hollolan kunta
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 26.9.2024 Määräaika: Umpeutunut | 28.10.2024 21:00 Alkuperäinen ilmoitus

Hollolan kunta pyytää puitesopimustarjoustanne Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Padasjoen ja Sysmän kuntien, Heinolan ja Orimattilan kaupunkien sekä niiden vesihuoltolaitosten ja konserniyhtiöiden Aurinkovuoren Vesi Oy:n, Orimattilan Vesi Oy:n (myöhemmin yhdessä ”tilaajat”, erikseen ”tilaaja”) erittelemättömistä suunnittelun, rakennuttamisen ja mittaustöiden konsulttipalveluista vuosille 2025-2026. Sopimuskausi alkaa sopimuksen allekirjoittamisesta ja päättyy 31.12.2026. Lisäksi sopimukseen kirjataan mahdollisuus kahteen (2) optiovuoteen (vuosille 2027 ja 2028).

Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä. Hankintaprosessi on kokonaan suomenkielinen.

Tämä puitesopimus ei koske talonrakennustoimialaa, vaan pelkästään infra-alaa.
, Liikenneväylä- ja aluesuunnittelu sekä niihin liittyvä vesihuollon suunnittelu Suunnittelutehtävät ovat pääasiassa katujen ja niihin liittyvää vesihuollon suunnittelua. Työhön voi sisältyä yleissuunnittelua, joka on esimerkiksi asemakaavoituksen yhteydessä laadittavaa tilanvarausmitoitusta. Geotekninen ja liikennetekninen suunnittelu sekä katuympäristön suunnittelu ovat olennainen osa hankkeiden suunnittelua. Osa-alueeseen kuuluu myös hulevesien järjestelyyn liittyvä suunnittelu sekä aluesuunnittelu, kuten piha-, kenttä-, pysäköinti-, puistoalueiden sekä liikunta- ja leikkialueiden suunnittelu.

Sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Vesihuollon erillinen suunnittelu Osa-alue sisältää erillisten vesihuoltolinjojen ja pumppaamoiden suunnittelua sekä hulevesien hallinnan suunnittelua ja hulevesiselvityksien laadintaa. Työhön voi sisältyä vesihuoltolinjojen karttapohjaista tarkastelua sekä erikoistehtäviä, kuten lausuntoja tai vesihuollon verkostotarkasteluja, hallinnollisia ja taloudellisia selvityksiä sekä sopimusasiakirjojen ja lupahakemuksien laadintaa.

Lisätiedot tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Geotekninen suunnittelu (erikseen tilattavat) Osa-alue sisältää erikseen tehtävän geoteknisen suunnittelun, joka ei sisälly osa-alueiden 1-2 toimeksiantoihin. Geotekniset suunnitelmat ja tarkastukset sekä rakennettavuusselvitykset sisältävät mm. geotekniseen kantavuuteen ja vakavuuteen, rakenteen perustamiseen ja pohjan vahvistukseen sekä kaivantojen tukemiseen liittyvät tehtävät.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Maisema- ja kulttuuriympäristöselvitykset Osa-alue sisältää pääasiassa maankäytön suunnittelun yhteydessä ja/tai yleissuunnitteluvaiheessa tehtävät selvitykset. Näitä ovat kasvillisuuteen ja maisemaan liittyvien piirteiden selvitykset. Työhön kuuluu myös rakennus- ja kulttuurihistoriallisten kohteiden selvittäminen ja niiden vaikutusten määrittäminen hankkeen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Ympäristöselvitykset Tehtävään kuuluu vesistö- ja pohjavesiselvitykset, vesinäytteiden analysoinnit, kaatopaikkojen tarkkailut, PIMA-selvitykset sekä kohdekohtaiset meluselvitykset ja tärinätutkimukset.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Rakennuttaminen ja valvonta Rakennuttamista ja valvontaa koskeva osa-alue sisältää mm. rakennushankkeen tarjouspyyntö-asiakirjojen laatimisen, urakoitsijan valinnan valmistelun (kilpailutus), urakkasopimuksen laatimisen, aloitus- ja työmaakokoukset sekä vastaanottokatselmuksen, hankintojen ja maksuliikenteen valvonnan, työkohteen valvonnan ja tarkastukset sekä turvallisuuskoordinaattorin tehtävät huolehtien siitä, että valittava urakoitsija toimii päätoteuttajana ja huolehtii päätoteuttajalle kuuluvista työturvallisuusvelvollisuuksista.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Maankäytön suunnittelu Osa-alue sisältää asema- ja yleiskaavatasoisen maankäytön suunnittelun, kaavasuunnittelun ja asiakirjojen laadinnan sekä kaavoitusta varten tehtävät alustavat maankäytön suunnitelmat, kuten kortteli- ja aluesuunnitelmat. Osa-alue sisältää myös maankäytön suunnitelmia havainnollistavan materiaalin, kuten karttojen, 3D – kuvien yms. tekemisen ja maankäytön suunnitteluun liittyvät teknistaloudelliset tutkimukset (esim. alustavat kunnallistekniset selvitykset, hulevesiselvitykset ja suunnitelmat sekä kaavataloudelliset vertailut, sekä tietomallitehtäviä ja pohjakarttatehtäviä).

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Sillat Osa-alue sisältää silloille tehtävät tarkastukset, uusien siltojen rakennussuunnittelun, vanhojen siltojen korjaus- ja rakennussuunnittelun sekä tarvittavan valvonnan ja rakennuttamisen. Siltojen rakennuttamista ja valvontaa koskeva osa-alue sisältää mm. rakennushankkeen tarjouspyyntö-asiakirjojen laatimisen, urakoiden valmistelun (kilpailutus), urakkasopimuksen laatimisen, aloitus- ja työmaakokoukset sekä vastaanottokatselmuksen, hankintojen ja maksuliikenteen valvonnan, työkohteen valvonnan ja tarkastukset sekä turvallisuuskoordinaattorin tehtävät huolehtien siitä, että valittava urakoitsija toimii päätoteuttajana ja huolehtii päätoteuttajalle kuuluvista työturvallisuusvelvollisuuksista.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö"., Maastomittaukset ja maaperätutkimukset (erikseen tilattavat) Maastomittaukset ja pohjatutkimukset ovat pääasiassa lähtöaineistotyyppisiä töitä, joilla saadaan perusteet suunnittelulle. Maastomallin ja pohjatutkimusten tulee olla kohteissa niin tarkat, että saadaan luotettava massalaskenta, selvä tuntuma maaperä- ja pohjavesiolosuhteista ja etenkin kallion esiintymisestä ja tarvittavista louhintamääristä. Vesihuollon suunnittelun yhteydessä tulee selvittää maastomittauksin liittymistasot vesihuollon olemassa oleviin verkostoihin sekä myös kiinteistöjen liittymistasot, jotta ne voidaan huomioida varmasti suunnitelmissa. Lisäksi tulee selvittää myös hulevesien purkupaikat. Pohjatutkimuksin tulee selvittää perustamisolosuhteet mukaan lukien pohjaveden pinnan tason määritys.

Lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan sisältö".,

Ilmoitusnumero 2024-014462
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C3
Osoitetiedot Hollolan kunta
PL 66 15871 Hollola FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma