Kommunikationsbyrå

Bromma, Ruotsi | Försvarets radioanstalt
Julkaistu 1 päivä sitten | 18.9.2024 Alkuperäinen ilmoitus

FRA bjuder in till upphandling av Kommunikationsbyrå med inriktning på kännedoms-, varumärkes-, och arbetsgivarmärkeshöjande åtgärder.
Syftet med upphandlingen är att teckna avtal med en (1) leverantör som arbetar med FRA som Kommunikationsbyrå med inriktning på kännedoms-, varumärkes-, och arbetsgivarmärkeshöjande åtgärder. FRA har behov av att leverantören ska kunna tillhandahålla strategiarbete i mediarådgivning och dialog om olika kanaler och medier. Frågor såsom i vilka kanaler FRA bör synas med materiel och med vilket materiel vi når olika målgrupper är exempel på frågeställningar där rådgivning och dialog ingår i uppdraget.
I arbetet kommer det att ingå framtagning av material som ska kunna anpassas för aktuell media och kan gälla både filmproduktion, tidningar, bilder till sociala medier, banners till hemsidor eller reklampelare, ljudklipp etc. Det innebär även att leverantören innehar den kompetens som krävs vid framtagning av underlag för kampanjer i sociala medier och produktioner av poddar. I arbetet innefattas även distribution av framtaget materiel till lämpliga och överenskomna mottagare såsom TV-kanaler, tidningar. I arbetet ska leverantören kunna ta fram original för trycksaker till profil- och reklamprodukter etc. Uppdraget omfattas av bokning och distribution av rekryteringsannonser till lämpliga och överenskomna kanaler.  
Ska-krav och utvärdering (där även priser lämnas) finns tillgängliga när du väljer "Hämta och bevaka denna upphandling" och därefter "Lämna anbud".

Ilmoitusnumero 562543-2024
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Liike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
EUVL S 183/2024
Ilmoitustyyppi Ilmoitus tehdystä sopimuksesta
Aluekoodi
Osoitetiedot Försvarets radioanstalt
Bromma
upphandling@fra.se
https://ted.europa.eu/sv/notice/-/detail/562543-2024
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde TED