Perunoiden hankinta kaudelle 1.12.2024 -30.11.2025

Suomi | Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Julkaistu 6 päivää sitten | 14.9.2024 Määräaika: 4 viikkoa kuluttua | 16.10.2024 09:00 Alkuperäinen ilmoitus

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue hankkii tämän hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön mukaisesti perunoita ja perunavalmisteita hyvinvointialueen ja Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n keittiöihin hankintakaudelle 1.12.2024-30.11.2025.

Tämä hankinta on jaettu viiteen maantieteelliseen osa-alueeseen. Alueet on määritelty tarkemmin tarjouspyynnössä ja toimipisteluettelo on tarjouspyynnön liitteenä. Tarjoajan on tarjottava ja toimitettava tuotteet alueen jokaiseen toimipisteluettelossa olevaan keittiöön / yksikköön. Osa-alueen sisäisiä osatarjouksia ei hyväksytä.

Jokaiselle alue keskitetään yhdelle toimittajalle.

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä liitteineen., Perunoiden hankinta: Seinäjoki ja Isokyrö Hankinnan kohteena olevat perunat ja perunatuotteet alueelle: Seinäjoki ja Isokyrö tarjouspyynnössä tarkemmin yksilöidyllä tavalla., Perunoiden hankinta: Ilmajoki, Kurikka ja Jalasjärvi Hankinnan kohteena olevat perunat ja perunatuotteet alueelle: Ilmajoki, Kurikka ja Jalasjärvi tarjouspyynnössä tarkemmin yksilöidyllä tavalla., Perunoiden hankinta: Kauhajoki, Teuva, Jurva ja Isojoki Hankinnan kohteena olevat perunat ja perunatuotteet alueelle: Kauhajoki, Teuva, Jurva ja Isojoki tarjouspyynnössä tarkemmin yksilöidyllä tavalla., Perunoiden hankinta: Lapua, Kauhava, Ylihärmä ja Evijärvi Hankinnan kohteena olevat perunat ja perunatuotteet alueelle: Lapua, Kauhava, Ylihärmä ja Evijärvi tarjouspyynnössä tarkemmin yksilöidyllä tavalla., Perunoiden hankinta: Alajärvi, Alavus, Töysä, Kuortane, Ähtäri ja Soini Hankinnan kohteena olevat perunat ja perunatuotteet alueelle: Alajärvi, Alavus, Töysä, Kuortane, Ähtäri ja Soini tarjouspyynnössä tarkemmin yksilöidyllä tavalla.,

Ilmoitusnumero 2024-013954
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Elintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000), Hedelmät, vihannekset ja vastaavat tuotteet (15300000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI194
Osoitetiedot Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hanneksenrinne 7 60220 Seinäjoki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma