Varsinais-Suomen hyvinvointialueen siivouspalvelut

Suomi | Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Julkaistu 6 päivää sitten | 14.9.2024 Määräaika: 1 kuukausi kuluttua | 22.10.2024 08:00 Alkuperäinen ilmoitus

Varsinais-Suomen hyvinvointialue pyytää tarjouksia siivouspalveluista ajalle 1.1.2025 (tavoite) - 31.12.2026. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Hankinta on jaettu kolmeen (3) osa-alueeseen:

Alue 1: Turun seutu (Kaarina, Lieto, Raisio, Turku)
Alue 2: Vakka-Suomi ja Turunmaa (Kemiö, Laitila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen)
Alue 3: Loimaan ja Salon seutu (Loimaa, Paimio, Salo, Sauvo, Somero)

Alue 3 sisältää yhden kohteen (Tammikoti, Mirjakoti), jonne tarvitaan monipalvelutyöntekijä hoitamaan palvelukuvauksen mukaisesti sekä siivous- että ruokapalvelutyötä. Työntekijän työaika on kohteessa 8.00–16.00 arkipäivisin.

Tarjouksen voi antaa yhdestä tai useammasta osa-alueesta, mutta osa-alueen sisällä on tarjottava jokaiseen kysyttyyn kohteeseen. Kaikkiin osa-alueisiin valitaan yksi palveluntuottaja.

Kohteisiin järjestetään kohde-esittelyjä 23.9.-1.10.2024 välisenä aikana. Esittelyihin osallistuminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet liitteessä 5 Kohdekäynnit.

Tarjouspyynnöllä ilmoitetut määrät ovat arvioituja hankintamääriä. Tilaaja ei sitoudu määriin, vaan ne voivat vaihdella. Tilaaja varaa itselleen mahdollisuuden hankintalain 136 §:n 2 momentin 1 kohdan mukaisesti hankintasopimuksen kohteen laajentamiseen ja/tai supistamiseen, mikäli sopimuskaudella Tilaajan toiminnassa tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät sopimuskokonaisuuden muutoksia (esim. joitakin kohteita jää pois käytöstä pysyvästi tai tilapäisesti ja/tai joitakin tulee lisää). Mahdollinen uusi toimipiste lisätään siihen osa-alueeseen, joka on maantieteellisesti lähinnä., Alue 1 (Turun seutu) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla., Alue 2 (Vakka-Suomi ja Turunmaa) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla., Alue 3 (Loimaan ja Salon seutu) Hankinnan kohteena on tarjouspyynnössä ja sen liitteissä mainittu palvelu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritetyllä tavalla.,

Ilmoitusnumero 2024-013960
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Siivous- ja puhdistuspalvelut (90910000), Ruokala- ja ateriapalvelut (55500000)
Ilmoitustyyppi Hankintailmoitus (tarjouspyyntö)
Aluekoodi FI1C1
Osoitetiedot Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Kiinamyllynkatu 4-8 20520 Turku FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma