Oulun yliopistollisen sairaalan kahvilapalveluiden ulkoistaminen / käyttöoikeussopimus

Suomi | Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Julkaistu 3 viikkoa sitten | 30.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Oulun yliopistollisen sairaalan kahvilapalveluiden ulkoistaminen / käyttöoikeussopimus Tulevaisuuden Sairaala OYS 2030 muutosvision mukaisesti OYS on maailman älykkäin sairaala, jossa kohtaavat uusin teknologia, modernit tilat ja ajantasainen osaaminen varmistaen näin tehokkaan, vaikuttavan ja maailman parhaan hoidon. Sujuvaan palvelupolkuun ja myönteiseen asiakaskokemukseen liittyvät läheisesti myös kohtaamiset sairaalan kahviloissa ja saumaton yhteistyö kaikkien sairaalan sidosryhmien kanssa. Sairaalassa hoidetaan vuositasolla arviolta 250 000 potilasta ja se on lähes 7000 ihmisen työpaikka. Kun asiakasvirtaan lasketaan mukaan potilaiden saattajat, vierailijat ja opiskelijat, päästään varsin mittaviin potentiaalisiin asiakasmääriin. Nykyisellään kahviloiden vuosiliikevaihto on n. 1 300 000 € sisältäen tilaustarjoilut. Vuosiliikevaihdon jakautuminen kahvio Neilikassa on ollut salaattilinjasto n. 13 %, kahvilapalvelut n. 67 % ja tilaustarjoilut n. 20 %. Tilaustarjoilujen määrä on vuosittain n. 50 000 kpl, määrä vaihtelee.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ateria- ja puhtauspalvelut kilpailuttaa OYS sairaalan A- ja N-rakennuksissa sijaitsevien kahvila Auroran ja kahvila Neilikan vuokrasopimuksen ja liiketoiminnan käyttöoikeussopimusmallilla tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Kahviloissa on yhteensä n.170 asiakaspaikkaa, Aurorassa 90 ja Neilikassa 79. Uudisrakennuksen A-talossa sijaitsevassa kahvila Aurorassa on asiakastiloineen 262,1 m2, joista 167,9 m2 vuokrataan Palveluntuottajalle käyttöoikeussopimuksella. Kahvila Neilikan kokonaispinta-ala on 196,9 m2 ja sen käyttöoikeussopimuksella vuokrattava ala on 111,9 m2. Kummastakin kahvilasta tehdään oma vuokrasopimus.

Vuokran määräytyminen perustuu kiinteään perusvuokraan, jonka lisäksi tarjoaja antaa hinnan liikevaihtosidonnaiselle lisävuokralle. Liikevaihto pitää pystyä todentamaan valitun Palveluntuottajan kirjanpidosta ns. Open Books –periaatteella. Käyttösoikeussopimuksen ja palvelutoiminnan arvioitu alkamisajankohta on 1.11.2024–1.1.2025 välisenä aikana. Tarkka aloituspäivä sovitaan valitun Palveluntuottajan kanssa. Vuokra-/sopimusaika on 5 vuotta sopimuksen alkamisesta.

Nykyinen kahvilapalveluissa työskentelevä henkilöstö siirtyy erikseen kilpailutuksessa valitun Palveluntuottajan palvelukseen liikkeenluovutuksella osana kilpailutukseen perustuvaa järjestelyä.  

Tarjouspyynnössä ilmoitetut liikevaihdon ja asiakkaiden määrät ovat arvioituja hankintakauden määriä, joihin Tilaaja ei sitoudu. Määrät voivat vaihdella.

Lisätiedot

Kilpailutettavien kohteiden tilat esitellään tarjoajille 30.8.2024 klo 9–10. Tarjoajan tulee ilmoittautua kohdekiertoihin 26.8.2024 klo 15:30 mennessä sähköpostilla osoitteeseen laura.kyyriainen@pohde.fi. Esittelykierrokselle voi osallistua 1–2 henkilöä/yritys, ja niihin osallistuminen on vapaaehtoista. Esittelykierroksen aikana ei ole mahdollista esittää kohteisiin liittyviä kysymyksiä. Kysymykset tulee esittää tarjouspalvelu.fi kautta.,

Ilmoitusnumero 2024-013384
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Kahvilapalvelut (55330000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1D9
Osoitetiedot Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
PL 10 90029 OYS FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma