Työvuorosuunnittelujärjestelmän hankinta

Suomi | Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Julkaistu 3 viikkoa sitten | 28.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Työvuorosuunnittelujärjestelmän hankinta Hankinnan kohteena on Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle toimitettava Työvuorosuunnittelujärjestelmä (myöhemmin myös Järjestelmä), joka toimii työkaluna työvuorosuunnittelussa ja päivittäisessä resurssien hallinnassa. Järjestelmä tukee myös hyvinvointialueen työvuorosuunnitteluun liittyviä hallinnointi- ja raportointitarpeita. Järjestelmän tulee toimia osana Kanta-Hämeen hyvinvointialueen toiminnallista ja tietojärjestelmäteknisestä ekosysteemiä.

Hankinta koostuu seuraavista palvelukomponenteista:

1. Järjestelmä SaaS-palveluna
2. Järjestelmän ja jatkuvien palveluiden käyttöönotto
3. Sovelluksen tuki- ja ylläpitopalvelut
4. Järjestelmän jatkokehitys- ja ICT-asiantuntijapalvelut sopimuskaudella Kanta-Hämeen hyvinvointialueen tarpeiden mukaisesti.

Hankinnan kohteen tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1 Hankinnan kohteen kuvaus. Hankintaa koskevat tarkemmat vaatimukset on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 4 Vaatimuslomake. Hankinnan keskeiset termit on lueteltu tarjouspyynnön liitteessä 1.1 Määritelmät.

Hankinta koskee hyvinvointialuetta ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöitä. Mahdollinen konserniyhtiöiden osuus on huomioitu hankinnan ennakoidussa arvossa.,

Ilmoitusnumero 2024-013253
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi
Osoitetiedot Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Viipurintie 1-3 13200 Hämeenlinna FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma