HEKA Koskela Kunnalliskodintie 2 ER (TR-urakka)

Suomi | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, asuntotuotanto
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 18.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

HEKA Koskela Kunnalliskodintie 2 ER (TR-urakka) Hankinnan kohteena on Helsingin Koskelaan rakennettavan Kunnalliskodintien seniorikeskuksen urakka. Hanke toteutetaan teknisten ratkaisujen urakkana (TR-urakka). Hankkeen tilaajana (jäljempänä myös "hankintayksikkö") toimii Helsingin kaupunki.

Hanke on uudisrakennus, joka korvaa Koskelan alueella sijaitsevat monipuolisen palvelukeskuksen ja kotihoidon tilat ja johon sijoitetaan muita toimintaan läheisesti liittyviä tiloja. Seniorikeskuksen tontti sijaitsee Helsingin kaupungin Koskelan kaupunginosan lounaiskulmassa Käpylän ja Toukolan rajalla. Uudet tilat rakennetaan Kunnalliskodintien varteen vanhan sairaala-alueen pohjoispuolelle erityisasumisen ja palvelujen korttelialueelle (AKS). Tontin pinta-ala on 8064 m2. Asemakaavan mukainen suurin sallittu kerrosala on 20 000 k-m2. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa syyskuussa 2024.

Kilpailutus toteutetaan osittain käänteisenä eli niin sanottuna ranskalaisena urakkana. Tilaaja on määritellyt TR-urakan enimmäishinnan ja tarjoajan on mahdollista sitoutua alhaisempaan kokonaishintaan ja/tai ottaa vastuulleen tietyt Tilaajan erillishankinnat.

Hankkeen TR-urakoitsijaksi valitaan yksi (1) urakoitsijatarjouspyynnön hinta- ja laatukriteerejä käyttäen.

Hankintayksikkö on tehnyt hankkeen kokonaissuunnittelusta suunnittelusopimuksen suunnittelijaryhmän kanssa. Suunnittelusopimuskokonaisuus siirtyy valitulle TR-urakoitsijalla.

Tarjouksen tekemisestä tai menettelyyn osallistumisesta ei makseta palkkiota.

Urakkaan sisältyvät työt ja velvoitteet on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä, jotka ovat ladattavissa Sokoprosta tarjouspyynnössä olevan linkin kautta.,

Ilmoitusnumero 2024-012947
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Palvelutalojen rakennustyöt (45211200)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, asuntotuotanto
PL 58226 (Käyntiosoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki) 00099 Helsingin kaupunki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma