Oppisopimuskoulutuksena järjestettävän liikunnanohjauksen perustutkinnon hankinta

Suomi | Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 17.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Oppisopimuskoulutuksena järjestettävän liikunnanohjauksen perustutkinnon hankinta Hankinnan kohteena on oppisopimuskoulutuksena järjestettävän liikunnanohjauksen perustutkinnon koulutus ja näyttöjen järjestäminen.

Ammatillisen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Liikunnanohjauksen perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä), joista pakollisten tutkinnon osien laajuus on 70 osaamispistettä ja valinnaisten tutkinnon osien laajuus on 70 osaamispistettä. Lisäksi tutkintoon sisältyy yhteisiä tutkinnon osia 35 osaamispistettä.

Palveluntuottajan on tarjottava kaikki ammatilliset tutkinnon osat.

Oppisopimuskoulutus on pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävää koulutusta, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Tavoitteena on tuottaa työpaikan ja työntekijän tarpeista lähtevää koulutusta. Työssä tarvittavan osaamisen lisäksi tutkintotavoitteisuudella halutaan varmistaa koulutettavan muodollinen pätevyys, joka edistää liikkuvuutta työmarkkinoilla.

Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin palvelukuvauksessa (Liite 1).

Puitejärjestelyyn valitaan enintään kolme (3) palveluntuottajaa. Hankinnat pyritään tekemään sopimuskaudella pääasiassa kilpailutuksen mukaisessa ensisijajärjestyksessä. Ensisijajärjestyksestä voidaan poiketa mikäli opiskelijaksi hakeutuva ei ota vastaan hänelle tarjottua mahdollisuutta suorittaa oppisopimukseen kuuluva tutkintokoulutus ensisijajärjestyksessä ensimmäisenä olevan palveluntuottajan asiakkaana ja näin kyseinen oppisopimus jäisi toteutumatta. Opiskelijaksi hakeutuvan ei tarvitse perustella syytään.

Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta. Hankintaan sisältyy kaksi yhden (1) vuoden optiokautta. Tavoitteellinen aloitusajankohta on tammikuu 2025.

Tilaaja pidättää itsellään oikeuden tuottaa palvelua osittain tai kokonaan omana toimintana.,

Ilmoitusnumero 2024-012894
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
PL 51300 00099 Helsingin kaupunki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma