Rajapinta- ja integraatiopalvelu

Suomi | Liikenne- ja viestintävirasto
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 17.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Rajapinta- ja integraatiopalvelu Tilaajalla on käytössään useita eri tapoja kehittää, ylläpitää ja hyödyntää erilaisia rajapintoja ja integraatioita. Näitä tapoja tukevat nykyiset ratkaisut ovat toiminnallisuuksiltaan toisistaan poikkeavia ja elinkaariltaan eri vaiheissa. Tavoitteena on hankkia Tilaajalle yhteiseksi sopiva rajapinta- ja integraatiopalvelu. Tämä pitää sisällään niin tekniset ratkaisut kuin palvelukokonaisuuden. Palvelukokonaisuus koostuu teknisten ratkaisuiden ylläpitopalveluista ja integraatiotiimin asiantuntijoista.

Hankinnan kohteena on rajapinta- ja integraatiopalvelu. Hankinta sisältää suunnittelu- ja toimitusprojektin, tekniset ratkaisut, integraatiotiimin sekä jatkuvat palvelut. Tekninen ratkaisu voi koostua yhdestä tai useammasta tuotteesta, kunhan ehdotettu kokonaisuus täyttää vaatimusmäärittelyn.
Hankinta voidaan jakaa viiteen selkeään osa-alueeseen ja hankinta sisältää kaikki osa-alueet:

1. Integraatiotiimi. Integraatiotiimi työskentelee hankinnan kaikissa vaiheissa.

2. Suunnitteluprojekti. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan Toimittajan ja Tilaajan yhteinen suunnitteluprojekti. Suunnitteluprojektin tavoitteena on tarkentaa arkkitehtuuria ja löytää Tilaajalle parhaiten sopivat toimintamallit.

3. Tekniset ratkaisut. Teknisten ratkaisuiden kyvykkyys koostuu seuraavista osakyvykkyyksistä: API-yhdyskäytävä, API-hallinta, sanomajonokyvykkyys sekä aineistonsiirtokyvykkyys. Tilaaja hankkii toimittajan kautta tarjottujen Järjestelmien (tai valitun Järjestelmän) käyttöoikeudet (lisenssit).

4. Toimitusprojekti. Jos Tilaaja hyväksyy suunnitteluprojektin lopputuloksen, siirrytään toimitusprojektiin. Toimitusprojektissa tekniset ratkaisut sekä uudet toimintatavat otetaan käyttöön yhteistyössä suunnitteluprojektin löydösten ja tuotosten pohjalta.

5. Jatkuvat palvelut. Jatkuvat palvelut sisältää tuki- ja ylläpitopalvelut ja integraatiotiimin työn.,

Ilmoitusnumero 2024-012897
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät (48000000), Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Liikenne- ja viestintävirasto
PL 320 00059 TRAFICOM FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma