Liikunta- ja kuntosalivälineet sekä kuntosalilaitteet

Suomi | TeeSe Botnia Oy Ab
Julkaistu 1 kuukausi sitten | 15.8.2024 Alkuperäinen ilmoitus

TeeSe Botnia Oy Ab pyytää tarjouksia seuraavista osa-alueista:
1. Liikuntavälineet
2. Liikuntavälineet: vesiliikuntavälineet
3. Kuntosalivälineet- ja laitteet
4. Kuntosalilaitteet kuntoutus- ja senioriliikuntaan

Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan osa-alueista. Saatujen tarjousten perusteella muodostetaan puitejärjestely liikuntavälineiden sekä kuntosalivälineiden ja -laitteiden hankinnoista jäljempänä tässä tarjouspyyntöasiakirjassa sekä sen liitteissä kuvatusti 01.10.2024 (tavoite) alkavalle toistaiseksi voimassa olevalle sopimuskaudelle., Liikuntavälineet Tuoteryhmään kuuluu liikuntavälineitä, jotka kuuluvat seuraaviin tuotealueisiin:
1. Palloilu
2. Yleisurheilu ja yleisvälineet
3. Voimistelu- ja sisäliikuntavälineet
4. Talviliikunta, Liikuntavälineet: vesiliikuntavälineet Tuoteryhmään kuuluvat vesiliikuntavälineet. Välineitä hankitaan ensisijaisesti koulujen liikuntavälineiksi sekä uimahalleihin., Kuntosalivälineet- ja laitteet Solmittavien puitesopimusten perusteella tehtävät hankinnat kohdistuvat erilaisiin kuntosalilaitteisiin ja -välineisiin. Välineisiin kuuluvat esimerkiksi esim. tangot, irtopainot ja muut vastaavat tuotteet.

Kuntosalivälineiden ja -laitteiden osalta hankinta koskee pääosin täydennystilauksia. Tilaaja varaa mahdollisuuden kilpailuttaa suuremmat laitekokonaisuudet erikseen., Kuntosalilaitteet kuntoutus- ja senioriliikuntaan Tuoteryhmään kuuluvat kuntoutus- ja senioriliikuntaan soveltuvat kuntosalilaitteet.

Solmittavien puitesopimusten perusteella tehtävät hankinnat kohdistuvat erilaisiin kuntosalilaitteisiin tilaajan tarpeen mukaisesti. Hankinnat koskevat pääosin täydennystilauksia.,

Ilmoitusnumero 2024-012836
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Urheilutarvikkeet ja -välineet (37400000), Kuntolaitteet (37440000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi
Osoitetiedot TeeSe Botnia Oy Ab
Sorakatu 2-4 65100 Vaasa FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma