Käännöspalvelut

Suomi | Helsingin kaupunki
Julkaistu 2 kuukautta sitten | 19.7.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Hankinnan kohteena on käännöspalvelut alla oleviin kielipareihin Helsingin kaupungin eri toimialojen sekä Helsingin Konsernihankinta Oy:n osakkaiden käyttöä varten.

suomi-englanti
suomi-ruotsi
suomi-venäjä
suomi-somali
suomi-arabia
suomi-viro
suomi-ukraina
ruotsi-suomi

Hankinta on jaettu kahteen osa-alueeseen. Hankinnasta muodostetaan puitejärjestely, jossa kumpaankin osa-alueeseen valitaan enintään 3 palveluntuottajaa etusijajärjestykseen. Tarjoajan on osa-alueeseen 1 ja/tai 2 tarjotessaan liitettävä tarjouksensa liitteeksi käännettynä liite koekäännös 1 ja/tai liite koekäännös 2 englanniksi ja ruotsiksi käännettynä. Lisätietoa koekäännösten laadun arvioinnista ja virheiden pisetytyksestä tarjouspyynnön liitteessä 8.

Tarjouspyynnössä ilmoitetut käännössivumäärät ovat arvioita eikä hankintayksikkö sitoudu mihinkään hankintamääriin.

Sopimuskausi on 4 vuotta ja se sisältää yhden (1) yhden (1) vuoden optiokauden. Puitejärjestelyn enimmäisarvo on 6 miljoonaa euroa. Valintaperusteena kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa hinnan painoarvo on 70 pistettä ja laadun painoarvo on 30 pistettä. Halvimman kokonaishinnan tarjounnut tarjoaja saa 70 pistettä ja muut suhteessa siihen ja eniten laatupisteitä saanut tarjoaja saa 30 pistettä ja muut suhteessa siihen.

Tarkempi kuvaus hankinnan kohteesta on tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä., Viestinnän ja yleishallinnon käännökset Käännöspalvelut viestinnän ja yleishallinnon tarpeeseen., Vaativat käännökset Erikoissanastoa vaativat tai käännöksen aihepiirin erityistä tuntemusta vaativat käännökset. Käännökset voivat olla esimerkiksi sosiaali- ja terveystoimialan asiakirjoja ja sisältää henkilötietoja, terveystietoja sekä juridista tai lääketieteellistä sanastoa. Lisätietoa koekäännöksen laadun arvioinnista ja virheiden pisteytyksestä tarjouspyynnön liitteessä 8.,

Ilmoitusnumero 2024-012229
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Käännöspalvelut (79530000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1B1
Osoitetiedot Helsingin kaupunki
PL 700 00099 Helsingin kaupunki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma