Tulkkauspalvelut Lappeenrannan kaupungin eri yksiköille

Suomi | Lappeenrannan kaupunki
Julkaistu 3 kuukautta sitten | 6.7.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Tarjouspyynnön kohteena ovat tulkkauspalvelut Lappeenrannan kaupungin eri yksiköille ja Etelä-Karjalan työllisyyspalveluille.

Hankinnan kohteen tarkka kuvaus on tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.

Puitesopimus laaditaan osa-alueissa 1. Lähitulkkaus, 2. Etätulkkaus, 3. Pikatulkkaus ja 5. Muut kielet enintään kolmen palveluntarjoajan kanssa. Puitesopimus laaditaan osa-alueessa 4. Ilmoitustulkkaus yhden palveluntarjoajan kanssa. Puitesopimuksessa on määritelty vertailuhinnan perusteella etusijajärjestys, jonka mukaisesti tulkkaustilaukset tehdään.

Puitesopimuksen on tarkoitus alkaa 1.11.2024 ja se päättyy 31.10.2026 (24 kk). Tilaaja varaa oikeuden jatkaa sopimuskautta kahdella vuoden (1+1) pituisella optiokaudella. Hankintayksikkö tekee mahdollisesta option käyttöönottamisesta erillisen päätöksen ennen sopimuskauden tai optiokauden päättymistä. Palveluntarjoajalle ilmoitetaan option käyttöönotosta kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden tai optiokauden päättymistä.

Tulkkauspalveluja hankitaan sopimuskauden aikana tilaajien todellisen tarpeen mukaisesti. Hankintaan ei sisälly määräostovelvoitetta.

Julkiset työvoima- ja yrityspalvelut (TE-palvelut) siirretään kunnille 1.1.2025 alkaen. Tämän hankinnan osalta se tarkoittaa, että 1.11. - 31.12.2024 hankinnan kohteena olevia tulkkauspalveluja tilaavat vain Lappeenrannan kaupungin eri yksiköt. 1.1.2025 alkaen tämän hankinnan kohteena olevia tulkkauspalveluja tulevat käyttämään myös Etelä-Karjalan työllisyyspalvelut, jotka tulevat olemaan osa Lappeenrannan kaupungin organisaatiota., Lähitulkkaus Lähitulkkaus on tilaajan työntekijän ja yksilön tai pienehkön ryhmän välisen keskustelun kahden- tai yhdensuuntaista tulkkausta. Asioimistulkkauksen piiriin kuuluvat tulkattavien henkilöiden asioimiseen liittyvien keskusteluiden, neuvotteluiden, tapaamisten, ym. tulkkaaminen esimerkiksi viranomaisen tai muun asiantuntijan kanssa. Tulkkaus voi olla suunnattu yhdelle tai useammalle henkilölle. Lähitulkkaus toteutetaan niin, että kaikki asianosaiset ovat fyysisesti samassa tilassa., Etätulkkaus (ennalta varattu) Etätulkkaus tarkoittaa tulkkausta, joka tapahtuu puhelimen tai älylaitteen sovelluksen, Teams-yhteyden tai muun vastaavan internetpohjaisen viestintäpalvelun tai muun teknisen apuvälineen välityksellä. Käytettävistä viestintäpalveluista ja/tai muista teknisistä apuvälineistä sovitaan toimeksiantokohtaisesti., Ilmoitustulkkaus Ilmoitustulkkauksella tulkki välittää etukäteen saamansa viestin tilaajan määrittelemälle henkilölle. Tulkki tulkkaa viestin puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla tulkkauksen kohteena olevan henkilön omalle kielelle., Pikatulkkaus (ei ennalta varattu) Pikatulkkauksella tarkoitetaan lyhytkestoista (alle 30 min) ja nopeasti saatavilla olevaa etätulkkausta. Pikatulkkaus tapahtuu pääasiassa puhelimitse, älylaitteen sovelluksen tai muun vastaavan internetpohjaisen viestintäpalvelun välityksellä., Muut kielet Osa-alue 5 Muut kielet sisältää seuraavat harvinaisemmin käytetyt kielet: bemba, kinyamulenge, kinyaruanda, Kongon swahili, lingala, luluanluba, nyanja. Edellä mainituilla kielillä tulee olla saatavilla lähi-, etä-, pika- ja ilmoitustulkkausta.,

Ilmoitusnumero 2024-011937
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Tulkkauspalvelut (79540000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1C5
Osoitetiedot Lappeenrannan kaupunki
PL11 53101 Lappeenranta FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma