Jokikylän yleisten alueiden rakentaminen ja Vantaanjoen uoman siirto

Suomi | Riihimäen kaupunki
Julkaistu 3 kuukautta sitten | 5.7.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Jokikylän yleisten alueiden rakentaminen ja Vantaanjoen uoman siirto Riihimäen kaupunki (jäljempänä "Hankintayksikkö" tai "Tilaaja") pyytää tarjouksia Riihimäen kaupungin Jokikylän yleisten alueiden rakentaminen ja Vantaanjoen uoman siirto-urakkaan tämän tarjouspyynnön ja liiteasiakirjojen mukaisesti.

Rakennuskohde sijaitsee Riihimäellä Jokikylän kaupunginosassa. Alueelle on laadittu uusi asemakaava, jonka toteutusta tämä hanke edistää. Kaava-alue on pääosin vanhaa pientaloaluetta, jonka rakennukset on purettu.

Urakka-alue rajautuu idässä Väylän rata-alueeseen, pohjoisessa toimistokiinteistöön, lännessä Eteläiseen Asemakatuun ja etelässä Siltakatuun. Alueen eteläreunalla sijaitsee Riihimäen Kaukolämpö Oy:n lämpövoimala, jonne tulee säilyttää kulku töiden aikana. Lisäksi kulku tulee säilyttää Väylän rata-alueelle.

Urakassa toteutetaan Jokikylän Kanavakadun katusuunnitelman mukaiset rakennustyöt, Vantaanjoen uoman siirto sekä yleisten alueiden rakentaminen suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti.

Töiden tarkempi laajuus ja sisältö käy ilmi tästä urakkaohjelmasta sekä muista tarjouspyyntöasiakirjoista ja – suunnitelmista.,

Ilmoitusnumero 2024-011879
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Rakennustyöt (45000000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi
Osoitetiedot Riihimäen kaupunki
Eteläinen Asemakatu 2 11130 Riihimäki FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma