DPS: Terveydenhuollon ultraäänilaitteet

Suomi | Sansia Oy
Julkaistu 4 kuukautta sitten | 24.5.2024 Alkuperäinen ilmoitus

Sansia Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle, jonka kohteena ovat terveydenhuollon ultraäänilaitteet sekä niihin liittyvät laitesidonnaiset tarvikkeet ja huoltopalvelut. Mahdolliset tilaajat lueteltu myöhemmin osallistumispyynnöllä. Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa tarkennetaan kilpailutettavat tuotteet sekä käyttöpaikat. Kilpailutuksia hankintajärjestelmän sisällä voidaan toteuttaa myös palvelumallilla, jossa tilaaja ei osta laitteita omaksi, vaan maksaa korvausta niiden käyttämisestä.

Sansia Oy hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet hakijat, jotka täyttävät tarjoajille asetetut soveltuvuusvaatimukset.

Hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Dynaaminen hankintajärjestelmä päättyy
31.5.2029.

Dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa osallistumishakemuksen jättämiselle on varattu vähintään 30 päivää siitä päivästä, jona hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi. Perustamisvaiheen aikana ei voida tehdä dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisiä kilpailutuksia. Hankintavaiheeseen siirrytään kesällä 2024 ja ensimmäiset hankinnat on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2024.

Dynaamisella hankintajärjestelmällä on tarkoitus hankkia ultraäänilaitteita useampaan käyttökohteeseen ja erikoisalalle. Kilpailutettavat osa-alueet on lueteltu myöhemmin osallistumispyynnöllä. Ehdokas voi hakea useampaan osa-alueeseen toimittajaksi.

Järjestelmään voi hakeutua toimittajaksi koko järjestelmän voimassaoloajan. Järjestelmään hakeutuminen ei tarkoita suoraan osallistumista kilpailutettaviin hankintoihin, vaan tarjoajan tulee hyväksymisen jälkeen erikseen jättää tarjous avattaviin kilpailutuksiin. Hankintasopimuskohtaiset vaatimukset, kuvaukset ja muut asiakirjat ovat nähtävillä kilpailutuksen avaushetkellä dynaamiseen järjestelmään hyväksytyille toimijoille. Voimassa oleviin sopimuksiin eli jo kilpailutettuihin hankintoihin ei voi jättää tarjousta ennen kuin kilpailutus avataan uudelleen., Radiologia Laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti radiologisiin tutkimuksiin ja vaativaan diagnostiikkaan., Gynekologia ja obstetriikka Laitteet, jotka on suunniteltu gynekologisiin tutkimuksiin ja raskauden seurantaan, kuten sikiökuvantamiseen., Sydänkuvantaminen Laitteet, jotka soveltuvat sydämen tutkimiseen ja tehohoidon tukitoimiin, keskittyen erityisesti kardiologian tarpeisiin., Yleiskuvantaminen ja perusterveydenhuolto Monikäyttöiset ultraäänilaitteet, jotka soveltuvat laajaan kirjoon perusdiagnostiikkaa ja yleisiä kuvantamistarpeita., Päivystys-, leikkaus-, anestesia- ja teho-osastotoiminta Laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti pientoimienpiteisiin, kuten puudutuksiin, kanylointeihin ja toimenpiteisiin kriittisissä tilanteissa., Pediatria Laitteet, jotka on erityisesti suunniteltu lasten tutkimuksiin, huomioiden heidän erityistarpeensa., Kliininen neurofysiologia Laitteet, jotka keskittyvät mm. hermoston tutkimiseen ja toimenpiteiden tukemiseen., Reumatologia ja fysiatria Laitteet, jotka soveltuvat tuki- ja liikuntaelinten sekä pehmytkudosongelmien diagnostiikkaan ja hoitoon., Proktologia Laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti proktologisiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, kuten peräsuolen ja peräaukon sairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon, sekä lantionpohjan kuvantamiseen., Urologiset ultraäänilaitteet Erityisesti urologian tarpeisiin suunnitellut laitteet, jotka keskittyvät eturauhasen, virtsateiden, vatsan ja sukuelinten alueen diagnostiikkaan ja toimenpiteisiin., Pehmytkudoskirurgian ultraäänilaitteet Laitteet, jotka soveltuvat intraoperatiiviseen kuvantamiseen mm. munuaiskirurgiassa, maksakirurgiassa ja neurokirurgiassa, sekä yleisesti robottikirurgisissa toimenpiteissä., Erilliseen päätelaitteeseen liitettävät ultraäänilaitteet Kannettavat ja erillisiin päätelaitteisiin liitettävät ultraäänilaitteet., Silmälääketieteelliset ultraäänilaitteet Laitteet, jotka soveltuvat silmän alueen diagnostiikkaan ja toimenpiteisiin.,

Ilmoitusnumero 2024-010052
Ilmoitusta kuvaavat CPV-Koodit Kaiku-, ultraääni- ja dopplerkuvauslaitteet (33112000)
Ilmoitustyyppi Oikaisuilmoitus
Aluekoodi FI1D3 FI
Osoitetiedot Sansia Oy
PL 2000 70601 Kuopio FIN
Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä
Liitteet
Lähde Hilma